تازه ترین مطالب

تاریخ : 2. دى 1402 - 8:27   |   کد مطلب: 37037
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس با بیان اینکه پرونده تحقیق و تفحص مجموعه اداره‌کننده غار علیصدر در دادگاه پیگیری می‌شود گفت: امیدواریم دقت لازم در بررسی‌ها صورت گیرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ ،حجت‌الاسلام احمدحسین فلاحی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان ضمن ارائه توضیحاتی درباره مجموعه اداره‌کننده غار علیصدر و پرونده تحقیق و تفحص این مجموعه اظهار کرد: سالانه از بزرگترین غار آبی جهان بازدیدهای بسیاری صورت می‌گیرد از همین رو انتظار می‌رود مردم منطقه محروم کبودراهنگ با توجه به وجود این موهبت الهی از عایدی‌ این مجموعه بهره‌مند شوند.

وی با تاکید بر اینکه از مجموعه اداره‌کننده غار علیصدر در دوره‌های مختلف گزارش‌های متعددی رسیده است افزود: در این بین گاها اعداد و ارقام در حوزه میزان درآمد و هزینه با هم سازگار نبوده است.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس با اشاره به اینکه پیشنهاد تحقیق و تفحص در سال دوم مجلس مطرح شده است تصریح کرد: در بازه‌ای از زمان کارشناسان دیوان محاسبات و دیگر مراجع بر این پرونده مفصل تحقیق و تفحص انجام دادند و در نهایت پرونده در کمیسیون مربوطه ارائه شد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: طی این هفته موضوع در صحن مجلس نیز مطرح و رای‌گیری شد به نحوی که پرونده در دادگاه بررسی و نهایی خواهد شد.

فلاحی با بیان اینکه در ادوار مختلف جابجایی‌های زیادی صورت گرفته و درآمدها و هزینه‌ها هماهنگ نبوده است اضافه کرد: امیدواریم دقت لازم در بررسی‌ها صورت گیرد.

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب