تازه ترین مطالب

تاریخ : 9. خرداد 1403 - 9:01   |   کد مطلب: 37267
بامداد امروز نخستین گروه از حجاج بیت الله الحرام از استانهای کردستان و همدان از فرودگاه همدان به سرزمین وحی عزیمت کردند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ ،بر اساس تقویم پروازی هما، فرودگاه شهدای همدان در 14 پرواز 3 هزار و 458 زائر خانه خدا را در پرواز‌های رفت میزبانی خواهد کرد.

این زائران در قالب 17 کاروان از این مجموعه پروازی شهر همدان عازم جده خواهند شد که نقش موثری در  ایجاد سهولت برای عاشقان حرم پاک خانه خدا دارد. سال قبل 4هزار و  200نفر از زائران خانه خدا از این خدمات استفاده کردند.

فرودگاه شهدای همدان به امکاناتی مانندارائه خدمات همزمان به 3 هواپیما در پارکینگ، سامانه‌های ناوبری و کمک ناوبری مدرن، طول باند 3هزار و 800 متری فرودگاه، توقفگاه خودرو با ظرفیت  1000 خودرو و ترمینال مسافری مجهز برای مدیریت 2 پروازهم زمان (هر پرواز 250 نفر)، ارائه خدمات شبانه‌روزی به زائران و مسافران و غیره مجهز است.

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب