تازه ترین مطالب

تاریخ : 12. دى 1403 - 7:26   |   کد مطلب: 38098
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان از دریافت جریمه چهار میلیارد و ۱۱۳ میلیون ریالی قاچاقچی سوخت یارانه‌ای در کبودراهنگ خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ ،مرضیه یونسی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهارکرد: شعبه اول بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز شهرستان کبودراهنگ پرونده حمل سوخت قاچاق به ارزش یک میلیارد و ۳۷۱ میلیون ریال را رسیدگی کرد. 

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان افزود: شعبه پس از رسیدگی به پرونده و با توجه به ارائه نکردن مدارک قانونی، اتهام حمل سوخت قاچاق را محرز و متخلف را علاوه بر ضبط  تانکر و سوخت کشف شده به پرداخت دو میلیارد و ۷۴۲ میلیون ریال جزای نقدی معادل دو برابر ارزش سوخت قاچاق محکوم کرد. 

یونسی تصریح کرد: همچنین شعبه به دلیل بیشتر بودن ارزش وسیله نقلیه از کالای قاچاق، متخلف را معادل ارزش کالا به پرداخت یک میلیارد و ۳۷۱ میلیون ریال جریمه و در مجموع به پرداخت چهار میلیارد و ۱۱۳ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد. 

این مقام مسئول با بیان اینکه واحد اجرای احکام تعزیرات حکومتی کبودرآهنگ با وصول پرونده ، جریمه این متخلف را دریافت کرد، گفت: با گزارش مأموران آگاهی شهرستان کبودراهنگ پیرامون کشف پنج هزار و ۱۰۰ لیتر نفت سفید قاچاق از یک کامیون در سطح شهر، پرونده این تخلف برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب