به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ ،در راستای حفظ و ارتقای بهداشت عمومی، گشت مشترکی با حضور ادارات دامپزشکی، صنعت، معدن و تجارت (صمت) و مرکز بهداشت شهرستان کبودراهنگ برگزار شد.
هدف از این گشت، نظارت بر وضعیت بهداشتی رستورانهای بینراهی و مراکز تهیه و توزیع غذا، بهویژه از نظر سلامت فرآوردههای خام دامی، بود.
آرش آرایش، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کبودراهنگ، ضمن تأکید بر اهمیت این نظارتها، اظهار داشت که رستورانها از جمله بزرگترین مصرفکنندگان گوشت و سایر فرآوردههای دامی هستند و در صورت عدم رعایت استانداردهای بهداشتی، میتوانند عامل انتقال بیماریهای مختلف به شهروندان باشند.
وی با اشاره به تعهد دامپزشکی در نظارت مستمر بر فرآوردههای خام دامی، از شهروندان خواست که گوشت و محصولات دامی مورد نیاز خود را تنها از مراکز معتبر و مورد تأیید دامپزشکی تهیه کنند. همچنین از مردم درخواست کرد که به توصیههای بهداشتی توجه کرده و از خرید غذا از مراکز غیرمجاز اکیداً خودداری نمایند تا سلامت خود و خانوادهشان تضمین شود.
انتهای خبر/وحید رستمی
دیدگاه شما