تازه ترین مطالب

تاریخ : 28. بهمن 1403 - 14:48   |   کد مطلب: 38342
معاون راهبردی رئیس جمهور گفت: باید به ایران، ایرانی، منطقه و جهان به عنوان فرصت نگاه کنیم. ما به جایی رسیده‌ایم که می‌توانیم لقمه چربی برای کسی نباشیم. نمی‌توانیم به فرصت‌ها نگاه کنیم و به آینده امیدوار نباشیم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ ،محمدجواد ظریف درباره این‌که به نظر می‌رسد جریان تندرو در مجلس شورای اسلامی کاری جز مطرح کردن نام "ظریف" ندارند، گفت: تندرو و کندرو را من متوجه نمی‌شوم. نه اینطور نیست، مجلس کلی کار دارد و حالا ما را هم برای اینکه حوصله‌شان سر نرود، مطرح می‌کنند. به نظرم تندرو و کندرو نکنیم؛ همه ما در یک جاده هستیم. نه قسمت تندرو داریم و نه قسمت کندرو.

به گزارش تابناک به نقل از ایلنا؛ معاون راهبردی رئیس جمهور درخصوص این‌که ۴۵ سال از انقلاب اسلامی گذشته است و مردم نیاز دارند که به آینده کشور امیدوار باشند برای ایجاد این امید در جامعه چه باید کرد، اظهار داشت:  به ایران، ایرانی، به منطقه و جهان باید به عنوان فرصت نگاه کنیم. ما به جایی رسیده‌ایم که می‌توانیم لقمه چربی برای کسی نباشیم.

ظریف خاطرنشان کرد: ما ضمن این‌که به همه تهدیدها توجه داریم، نگاه‌مان وسواس به تهدید نداشته باشد، نگاه‌مان تهدیدمحور نباشد. همه چیز را به عنوان فرصت نگاه کنیم و ببینیم متخصصان ما چه کرده‌اند.

وی تاکید کرد: ایران پر از فرصت است، نمی‌توانیم به فرصت‌ها نگاه کنیم و به آینده امیدوار نباشیم. 

معاون راهبردی رئیس جمهور درخصوص این‌که چه باید کرد سرمایه اجتماعی افزایش پیدا کند، گفت: سرمایه اجتماعی با نگاه کردن به مردم به عنوان فرصت، شکل می‌گیرد. یعنی اگر مردم را فرصت ببینیم  حتما می‌توانیم سرمایه اجتماعی خودمان را هم گسترش دهیم.

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب