به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ ،واحد سلامت محیط و کار مرکز بهداشت شهرستان کبودراهنگ، در راستای حفظ سلامت شهروندان و مسافران، نظارتهای بهداشتی خود بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی را تشدید کرده است. این طرح با هدف جلوگیری از هرگونه تخلف بهداشتی و تضمین ایمنی مواد غذایی در ایام تعطیل اجرا میشود.
بازرسان بهداشت محیط به صورت مستمر و فعالانه از نانواییها، اغذیهفروشیها، سوپرمارکتها و دیگر مراکز توزیع مواد غذایی بازدید میکنند تا سلامت مواد غذایی و رعایت نکات بهداشتی توسط کارکنان کنترل شود. این بازرسیها شامل بررسی کیفیت و تازهبودن مواد اولیه، رعایت اصول بهداشت فردی کارکنان، نگهداری صحیح مواد غذایی و نظافت محیط کار میشود.
مسئولان مرکز بهداشت تأکید کردند که این طرح با هدف صیانت از سلامت عمومی و کاهش احتمال بروز بیماریهای ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده اجرا میشود و شهروندان میتوانند هرگونه تخلف یا مشکل بهداشتی را از طریق سامانههای رسمی به مرکز بهداشت گزارش دهند.
اجرای این طرح نشاندهنده تلاش مستمر مسئولان بهداشت برای ارتقای سلامت جامعه و اطمینانبخشی به مردم و مسافران در استفاده از خدمات غذایی در سطح شهرستان است.
انتهای خبر/وحید رستمی
دیدگاه شما