به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ ،فریدون حسنپور، مدیر مخابرات شهرستان کبودراهنگ با اشاره به توسعه زیرساختهای ارتباطی در سطح شهرستان گفت: در حال حاضر، علاوه بر ادارات دولتی و سازمانهای خدماترسان، بیش از ۳۰۰ مشترک خانگی نیز از اینترنت پرسرعت فیبر نوری بهرهمند شدهاند.
وی با بیان اینکه این خدمت در شهرهای کبودراهنگ، شیرینسو، گلتپه و پایگاه هوایی شهید نوژه راهاندازی شده است، افزود: سرعت دانلود و آپلود در اینترنت نسل جدید نسبت به نسل قبلی حدود ده برابر افزایش یافته که تحول بزرگی در کیفیت دسترسی کاربران ایجاد کرده است.
حسنپور با اشاره به جایگاه ارتباطی این شهرستان اظهار داشت: شهرستان کبودراهنگ از جمله مناطق پیشتاز استان همدان در بهرهمندی از اینترنت پرسرعت محسوب میشود و روند توسعه آن با سرعت ادامه دارد.
مدیر مخابرات شهرستان کبودراهنگ همچنین از توسعه اینترنت VDSL در مناطق روستایی خبر داد و گفت: تاکنون این نوع اینترنت به ۲۲ روستای شهرستان رسیده و برنامهریزی شده است تا در آینده نزدیک، تمامی روستاهای مجاور مراکز شهری نیز از این خدمات برخوردار شوند.
وی در پایان تأکید کرد: مخابرات شهرستان کبودراهنگ با هدف عدالت ارتباطی، در تلاش است زیرساختهای لازم برای دسترسی تمامی شهروندان به اینترنت پرسرعت را فراهم کند تا زمینه توسعه خدمات آموزشی، اداری و اقتصادی در بستر فضای مجازی بیش از پیش فراهم شود.
انتهای خبر/وحید رستمی
دیدگاه شما