تازه ترین مطالب

تاریخ : 27. آذر 1404 - 12:15   |   کد مطلب: 39206
نماینده بهار و کبودراهنگ بر لزوم آمار دقیق برای برنامه‌ریزی موثر حوزه زنان تأکید کرد و هشدار داد: آمار غلط، خدمات‌رسانی را مختل می‌کند.

فتح‌الله توسلی، نماینده مردم شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ، در گفت‌وگو با پایگاه خبری کورنگ ، بر اهمیت جمع‌آوری آمار دقیق و واقعی درباره وضعیت بانوان منطقه تاکید کرد. وی با اشاره به داده‌های ناقص و غلط، این موضوع را مانعی جدی در مسیر بودجه‌ریزی و تخصیص منابع دانست که توسعه و خدمت‌رسانی به زنان را مختل می‌کند.

توسلی گفت: برای هر برنامه‌ریزی دقیق باید اطلاعات شفافی درباره آمار جمعیت زنان، وضعیت ازدواج، اشتغال، تحصیلات، سلامت و سایر شاخص‌ها داشته باشیم. به عنوان مثال آمار تعداد دختران مجرد به همراه دلایل تأخیر در ازدواج، وضعیت زنان کارآفرین و همچنین تعداد زنان بدسرپرست و تحت پوشش نهادهای حمایتی از جمله موارد ضروری است.

وی به مشکل ناشی از آمار نادرست اشاره کرد که در شکل‌گیری اداره مستقل راه و شهرسازی بهار هم تاثیر گذاشته است: سازمان امور استخدامی جمعیت بهار را زیر ۷۰ هزار نفر اعلام کرده بود، در حالی که آمار سرشماری رسمی بیش از ۱۲۴ هزار نفر است و این اختلاف باعث رد درخواست ارتقای این اداره شد.

نماینده همچنین به مشکلات مشابه در حوزه سلامت اشاره کرد و افزود: گزارش‌های نادرست بهره‌مندی شهرستان، مانع جذب اعتبارات لازم شده است.

توسلی در ادامه از اقدامات اخیر شهرستان در حوزه سلامت و عمران گفت؛ تجهیز بیمارستان آیت‌الله بهاری به دستگاه‌های لاپراسکوپی و سی‌تی اسکن به ارزش ۱۰ میلیارد تومان، افتتاح بخش دندانپزشکی با سه اتاق عمل، جلوگیری از تعطیلی دانشگاه صنایع غذایی، پیگیری راه‌اندازی دانشگاه دامپزشکی، و تکمیل استخر بانوان و مدارس نمونه از جمله این پیشرفت‌هاست.

وی درباره عملکرد بانک‌ها گفت: اگرچه بیشترین تسهیلات استان در بهار و کبودراهنگ پرداخت شده اما عملکرد کلی بانک‌ها رضایت‌بخش نیست.

توسلی پیشنهاد داد کانونی ویژه زنان در شهرستان تشکیل شود تا بانوان بتوانند مسائل و نیازهای خود را مستقیماً مطرح کنند.

او همچنین شایعات مربوط به تضعیف شهرستان بهار در صورت استقلال اداره آموزش و پرورش صالح‌آباد را رد کرد و تأکید نمود این اقدام باعث توسعه متوازن و جذب بهتر نیروهای انسانی خواهد شد.

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ بار دیگر بر ضرورت مبنای برنامه‌ریزی و بودجه‌ریزی بر اساس آمار صحیح تأکید کرد و گفت: عدم تطابق شاخص‌ها با واقعیت، شهرستان را از دریافت اعتبارات لازم محروم می‌کند که باید جدی گرفته شود.

انتهای خبر/وحید رستمی 

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب