به گزارش کورنگ به نقل از پایگاه خبری ملایری ها حجت الاسلام علی بهجت در نشست بصیرتی”ولایت در کلام بهجت” در جمع مردم ملایر در مسجد فاطمیه این شهر افزود: ابزار و امکانات فرصت مناسبی برای خدمت به مردم و اتصال به درگاه الهی است.
فرزند آیت الله العظمی بهجت با اشاره به خصوصیات، سجایای اخلاقی و صرف زمان های فراوان برای کسب علم و دانش توسط مرحوم آیت الله بهجت بیان داشت: مقام معظم رهبری می دانست که آیت الله العظمی بهجت در چه ابعادی از انسانیت قرار دارند.
وی اظهار داشت: مرحوم آیت الله بهجت همواره باور داشتند که لحظه ها می روند و هرگز تکرار نخواهند شد، پس به درستی لحظه ها را مدیریت می کردند.
علی بهجت بر لزوم عمل به وظیفه و شناخت آن توسط مردم تاکید کرد و افزود: در این راه باید پیامبر اکرم(صلوات الله علیه و آله)، ائمه اطهار(علیهم السلام)، فرستادگان خداوند و علما را الگوی راه قرار داده تا نشانه های خداوند را به ما نشان دهند.
وی ادامه داد: این راه برای همه انسان ها است، اما انسان هایی چون فاطمه زهرا(سلام الله علیها) چنان راه حق را طی کردند و به حضرت حق متصل شدند که توانستند بر اهل زمین بدرخشند.
فرزند مرحوم آیت الله بهجت(ره) علم را تنها امتیاز بشر دانست و گفت: انسان تنها موجودی است که می تواند عالم باشد و ارزش پیدا کند.
حجت الاسلام بهجت گفت: علم انسان زمانی ارزش پیدا می کند که با عمل همراه باشد، تا مرحله ای که استعداد گرفتن معارف را از حقیقت عالم پیدا می کند.
دیدگاه شما