به گزارش کورنگ محمد علی پورمختار در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت، افزود: تحریم ها مهم ترین چالش اقتصادی دولت کنونی و بعدی است از این رو رییس جمهور بعدی باید توان مدیریت آن را داشته باشد و در راستای لغو این تحریم های غیرقانونی و غیر انسانی و خارج از مقررات وضع شده اقدام جدی و عملی داشته باشد.
نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ درمجلس شورای اسلامی اجرای نادرست سیاستهای اصل ۴۴ قانون اساسی را از نواقص عمده دولت دربخش اقتصاد دانست و افزود: سیاستهای اصل ۴۴ قانون اساسی به درستی اجرانشد.
وی با اشاره به گزارشات متعددی درباره اجرای نادرست قانون هدفمندسازی یارانه ها در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس، گفت: نقدینگی ۴۳۰هزارمیلیارد تومانی در اقتصاد دلیل اصلی تورم دراقتصاد است .
رییس کمیسیون اصل نودم مجلس درادامه اجرای نادرست قانون هدفمندسازی یارانه ها و حمایت نکردن از بخش تولید را درافزایش تورم موثر دانست و افزود: با تقویت صادرات و ارزآوری بیشتر می توان تورم موجود دراقتصاد را کنترل کرد.
پور مختار افزود: نقدینگی موجود دراقتصاد که عامل تحریک تورم شده است ناشی از تزریق پول به اقتصاد است که بخشی از آن بر اثر پرداخت نقدی یارانه ها شکل گرفته است و بخشی ناشی از استقراض دولت از بانک مرکزی و بانکها است.
نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ درمجلس با تاکید بر این که تحریم ها بزرگتری چالش دولت فعلی و دولت بعدی است ، افزود: اقتصاد کشور با حمایت جدی و عملی از تولید چه در بخش صنعت و چه در بخش کشاورزی مستحکم خواهد شد./
پایان پیام
دیدگاه شما