سعيد كوثري، رئيس انستيتو پاستور ايران در افتتاحيه انستيتو پاستور اكنلو اظهار داشت: اين پايگاه قدمت زيادي دارد و براي انجام امور بهداشتي و خدماترساني به مردم اين منطقه افراد بسيار بزرگي در اينجا فعاليت داشتهاند و با آغاز فعاليت مجدد اين مركز كارهاي بزرگي انجام خواهد شد و بايد اين فعاليت ادامه داشته باشد و انستيتو پاستور ايران كه 90 سال قدمت دارد با نیت يك واقف شكل گرفته و سعي شده است به مردم خدماترساني شود.
قائممقام معاون بهداشتي وزير بهداشت نيز در اين مراسم بيان داشت: اميدواريم اين مركز بتواند با تمام قدرت و توان به فعاليتهاي خود ادامه دهد؛ چراكه جامعه بشري عليرغم وجود مشكلات و گرفتاريها در محاصره بيماريهاي ناشناخته هستند و در حال حاضر با 30 نوع بيماري نوپديد مواجه هستيم كه اين مسأله نگرانكننده است.
شادنوش افزود: همه اين مسائل به تحقيق و پژوهش نياز دارد و مبارزه با اين بيماريها لازمه يك تلاش و پشتكار است كه همه ما بايد همت كنيم تا بتوانيم به موفقيت دست يابيم و پايگاه انستيتو پاستور اكنلو يكي از بهترين مراكز تحقيقاتي ايران به شمار ميرود.
در ادامه مصطفوي، سرپرست تحقيقاتي بيماريهاي نوپديد و بازپديد كشور گفت: با منابع دولتي و خيرين 340 مترمربع زمین به پايگاه تحقيقاتي كشور اضافه شد و مهمانسرا با ظرفيت پذيرش 40 نفر، كلاس درس با ظرفيت پذيرش 40 نفر و 3 آزمايشگاه سرولوژي، مولكولي و جوندهشناسي نيز در اين پايگاه داير شده است و يك مرکز نگهداری حیوانات و موزه سلامت نيز در اين پايگاه در نظر گرفته شده است و به دلیل اينكه بزرگان متعددي در اين مكان فعاليت داشتهاند قسمتهاي مختلف انستيتو پاستور اكنلو به نام اين بزرگان نامگذاري شده است.
مصطفوی افزود: در این مرکز تحقيقات پايش از 3 سال پيش آغاز شده است و امروز شاهد افتتاح ساختمان جديد و مرمت و بازسازي شده اين پايگاه هستيم و بزودی كارگاههاي آموزشي كشور اپيدمولوژي بازپديد و نوپديد را در اين مكان خواهيم داشت.
گويا، رئيس مركز مديريت بيماريهاي واگير كشور نيز در اين مراسم گفت: امروز ثابت شده است كه بيماريهاي مشترك انسان و حيوان ميتواند بسيار مضر باشد و خسارت جبرانناپذیری به كشور تحمیل کند به همين علت صاحبنظران دور هم جمع شدهاند و به اين نتيجه رسيدهاند كه وجود پايگاههايي اينچنيني ميتواند نقش بسزایی براي تأمين امنيت ملي داشته باشند.
همدانپيام
دیدگاه شما