حجتالاسلام حسينعلی قمرینيا، رئيس تبليغات اسلامی شهرستان كبودراهنگ در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه همدان، گفت: ارتقای سطح دانش قرآن روستاييان در راستای ريشهكنی بیسوادی قرآنی، نشر و ترويج فرهنگ اين كتاب آسمانی با استفاده از ظرفيتهای قانونی و اجرايی از مهمترين دلايل تأسيس خانههای قرآن روستاها است.
وی افزود: 6 موسسه و 24 خانه قرآن در كبودراهنگ فعاليت میكنند و كلاسهای اين مراكز به طور ثابت و موقت در طول سال در رشتههای روخوانی، روانخوانی، حفظ، صحيحخوانی، آداب نماز، آموزش تجويد مقدماتی و پيشرفته برگزار میشود، که گام ارزندهای برای ترويج فرهنگ قرآن بين روستاييان است.
حجتالاسلام قمرینيا تصريح كرد: با برگزاری كلاسهای آموزش قرآن در دورههای مختلف مانند روخوانی، حفظ، ترجمه و مفاهيم، تجويد و قرائت قرآن در سال گذشته و اوايل سال 92 به همت تبليغات اسلامی كبودراهنگ 7 هزار نفر در اين شهرستان از كلاسهای قرآن بهرهمند شدند.
رئيس تبليغات اسلامی كبودراهنگ در ادامه گفت: برنامهريزی مناسب و گسترش ترويج دينی در بين فعالان قرآن در سطح جامعه ضروری است و همچنين خانههای قرآن در آموزشهای معنوی، ترويج فرهنگ اسلامی و قرآنی بسیار موثر هستند.
اين مقام مسئول اضافه كرد: نهادهای فرهنگی جامعه وظيفه دارند قرآن كريم را كه تجلىگاه خداوند و يگانه وسيله ارتباط ميان بندگان و آفريدگار جهان است به ميان جوانان آورده و آنان را با این كتاب خدا آشنا، انديشه و عملشان را با قرآن هماهنگ و بدين وسيله، قرآن را از مهجوريت خارج سازند.
رئيس تبليغات اسلامی كبودراهنگ با تأكيد بر اهميت قرآن در مسئله انسانسازی، حضور اين كتاب آسمانی را در تمامی شئون زندگی لازم شمرد و گفت: قرآن كتاب نور و حكمت است كه سعادت و نيكبختی انسانها را در پرتو عمل به مضامين بلند و نورانی خود تضمين كرده است.
حجتالاسلام قمرینيا با تأكيد بر ارتقای كيفيت و كميت برنامههای قرآنی با تكيه بر خلاقيت و بهكارگيری نيروهای كارآمد و متخصص گفت: امسال تبليغات اسلامی كبودراهنگ در اين راستا با اجرای گسترده برنامههای قرآنی و ارتقای كيفيت و كميت كلاسهای قرآن و سطحبندی آنها، به نحو مطلوب برنامههای قرآنی را اجرا میکند.
دیدگاه شما