تاریخ : 3. شهريور 1392 - 18:36   |   کد مطلب: 7679
مدير باغباني سازمان جهاد كشاورزي استان همدان گفت: سالانه بيش از دو هزار و ۵۰۰ تن قارچ خوراكي در اين استان توليد مي شود كه نسبت به ميانگين سرانه توليد قارچ در كشوري بيشتر است .

حجت الله شهبازي روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: ميانگين سرانه توليد قارچ در كشور ۸۰۰ گرم است و در استان همدان اين ميزان به ازاي هر فرد يك كيلو و ۴۷۰ گرم است.

وي به مجموع توليد سالانه دو هزار و ۵۱۲ تن قارچ در ۲۷ واحد فعال پرورش قارچ استان همدان اشاره كرد و گفت: ۹ واحد پرورش قارچ استان صنعتي و باقي جزو مشاغل خانگي محسوب مي شوند .

وي بيشترين توليد را در استان با يك هزار و ۲۰۲ تن در سال مربوط به شهرستان همدان دانست و گفت: ميزان توليد قارچ در شهرستان بهار ۷۰۰ تن، ملاير ۱۲۰ تن، كبودرآهنگ ۱۴۰ تن و ساير شهرستان هاي تابعه استان ۳۵۰ تن است.

مدير باغباني سازمان جهاد كشاورزي استان همدان اضافه كرد: مطابق برنامه پنجم توسعه ظرفيت توليد قارچ اين استان بايد به دو برابر ظرفيت فعلي افزايش يابد.

به گفته وي در حال حاضر ۴۰ درصد قارچ توليدي استان همدان به ديگر استان هاي كشور صادر مي شود.

استان همدان كمي بيش از يك ميليون و ۷۵۸ هزار تن جمعيت دارد .

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت