تازه ترین مطالب

تاریخ : 13. شهريور 1391 - 5:39   |   کد مطلب: 770
مدير كل حفاظت محيط زيست استان همدان نبود سيستم تصفيه فاضلاب منطقه عليصدر را زمينه ساز آلودگي سفره هاي زير زميني آن منطقه دانست.

به گزارش کورنگ: "قربانعلي محمدپور" در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه همدان، عنوان كرد: سيستم تصفيه فاضلاب منطقه عليصدر بايد هرچه سريعتر راه اندازي شود در غير اين صورت به سفره هاي زير زميني نفوذه كرده و مشكلات زيست محيطي به بار مي آورد.

وي تصريح كرد: در هر منطقه عدم مديريت پسماندها موجب تخريب لايه هاي سطح پايين مي شود حتي اگر سيستم فاضلابي از سفره زميني بسيار فاصله داشته باشد.

محمدپور اضافه كرد: سيستم تصفيه فاضلاب منطقه عليصدر به دليل وجود برخي نواقص و مشكلات ساخته نشده است كه مشاور اين منطقه بايد با بررسي هاي كارشناسي نسبت به راه اندازي سيستم فاضلاب عليصدر هر چه سريعتر اقدام كند در غير اين صورت تنها غار آبي جهان در معرض خطر قرار مي گيرد.

وي در بخش ديگري از سخنان خود بيان كرد: رويش جلبكها در ديواره هاي غار يكي ديگر از دغدغه هاي محيط زيستی است كه رويش اين جلبكها به ديواره غار آسيب رسانده و به اين ترتيب ديواره غار زيبايي و درخشش خود را از دست مي دهد.

مديرکل محيط زيست علت اصلي رويش جلبك در ديواره هاي غار عليصدر را استفاده از نورها براي ايجاد روشنايي در داخل غار دانست و افزود: در گذشته ناظران و كارشناسان محيط زيست جلوي رشد و رويش جلبكهاي داخل غار را گرفتند اما اين جلبكها مجدد در ديواره هاي غار مشاهده ميشود.

وي ادامه داد: با توجه به اينكه تنها غار آبي جهان در استان ما واقع شده بنابراين تنها توجه به مسائل اقتصادي و بهره برداري از آن صحيح نيست بنابراين بايد در كنار بهره برداري و حفظ گردشگردان براي بازديد از اين منطقه در حفظ و نگهداري اين غار كوشا باشيم.

محمدپور تاكيدكرد: رعايت ظرفيت ورودي افراد به داخل غار در هر سانس بايد رعايت شود چرا كه عمل دم و بازدم در محيط داخلي غار بي تاثير نيست.

وي در پايان گفت: ناظران محيط زيست به صورت غير محسوس و محسوس در محل غار حضور دارند و در صورت وجود مشكل زيست محيطي به اداره كل گزارش مي دهند.

انتهاي پیام

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت