ˈبه گزارش کورنگ علیرضا رنجبر ضرابیˈ روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این گونه دامداری های سنتی در شهرستان های همدان، تویسرکان،اسدآباد، فامنین، بهار و کبودراهنگ فعالیت دارندکه از این پس با توان بیشتری فعالیت و تولید می کنند.
وی اضافه کرد: امسال همچنین یکصد دامداری سنتی روستایی در فامنین با سطح دو هزار مترمربع زیربنا و 48 میلیارد ریال تسهیلات به بهره برداری رسیده است.
وی ادامه داد: 16 دامداری با سطح یک هزار و 600 مترمربع زیربنا و دو هزار و 359 میلیون ریال تسهیلات در همدان، هشت دامداری با دو هزار و 200 مترمربع زیربنا و دو هزار و 600 میلیون ریال تسهیلات در تویسرکان نیز نوسازی شده است.
وی بیان کرد: 12 واحد دامداری سنتی با یک هزار و 641 مترمربع زیربنا و دو هزار و 797 میلیون ریال تسهیلات در اسدآباد و 20 واحد دامداری سنتی با سه هزار و 725 مترمربع زیربنا و چهار هزار و 355 میلیون ریال تسهیلات در شهرستان بهار بهسازی شده است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان ادامه داد: در شهرستان کبودراهنگ نیز 97 واحد دامداری سنتی روستایی با سطح 12 هزار و 395 مترمربع زیربنا و 23 میلیارد و 705 میلیون ریال تسهیلات به بهره برداری رسیده است.
رنجبرضرابی همچنین اظهار داشت: باتوجه به اینکه دامداری های سنتی روستایی 80 درصد شیر استان را تولید می کنند بنابراین بهداشتی شدن آنها از اهمیت زیادی برخوردار است.
وی با بیان اینکه دامداری های سنتی مشکلاتی نظیر بالا بودن بار میکروبی شیر دارند افزود: با نوسازی اماکن دامی سنتی استان بخش زیادی از این مشکل رفع می شود.
وی یادآور شد: با توجه به اینکه استان همدان به عنوان یکی از شش منطقه خرید تضمینی شیر کشور در نظر گرفته شده ، تولید شیر سالم از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.
انتهای پیام
دیدگاه شما