به گزارش کورنگ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی نافع، آیتالله نوری همدانی عنوان کرد: باید اداره امور اقتصادی طلاب با نظارت کامل و با توجه به ابعاد دینی راهاندازی شود و طبقهبندی طلاب صورت گیرد.
وی یادآور شد: اکنون در برخی از روستاها مساجد خالی وجود دارد و در بسیاری از روستاها علما حضور ندارند و خانه عالم احداث شده ولی کسی نمیآید در این خانهها مستقر شود.
این مرجع تقلید تصریح کرد: 2 هزار طلبه از همدان وجود دارد ولی روستاهای همدان خالی از طلبه است و برخی از مساجد امام جماعت ندارد بنابراین باید فکری در این زمینه صورت گیرد.
وی عنوان داشت: امروز تکفیریها در سیستان و بلوچستان مبالغی را هزینه میکنند تا به تبلیغ بپردازند.
آیتالله نوری همدانی ضمن خطاب قرار دادن نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: جنابعالی از تیم هستهای پشتیبانی کردید ولی باید این حمایتها طوری باشد که با عزت و اقتدار ایران منافات نداشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: دشمنان ما شیطانی بزرگ هستند و در جلسهای که مربوط به مذاکره است نباید اجازه داد که افرادی مانند شرمن علیه ما حرف بزند.
آیتالله حسین نوری همدانی خطاب به نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: کار شما در متن و اصل است، زیرا در زمان خاصی هستیم و موضوعات فراوانی وجود دارد که توجه به آنها لازم است.
وی خاطرنشان کرد: از طرفی مسئله گرانی و اقتصاد در داخل کشور هنوز باقی است و انتظار مردم است که هر چه سریعتر این موضوع حل شود و در این زمینه دشمنان خارجی در این زمینه در تکاپو بودند تا علیه ما گام بردارند.
این مرجع تقلید با اشاره به مسائل اقتصادی گفت: برخی اجناس به دلیل تحریم گران شده و مطلب دیگر در این زمینه است که در تمام دنیا قیمتها ثبت شده است و کارشناس میزان مصرف موارد را اندازهگیری میکند و در پایان قیمت تمام شده اعلام میشود.
وی ادامه داد: این موضوع مربوط به تحریم نیست بلکه در این زمینه مدیریت و نظارت مهم است تا در کل کشور قیمت معین داشته باشیم و این امر تاکنون محقق نشده و اگر شما و مسئولان این خدمت را انجام دهید، بسیار شایسته است.
آیتالله نوری همدانی یادآور شد: در ایران فرهنگی وجود دارد که باید قیمتها افزایش پیدا کند بنا بر این یک قیمت معین وجود ندارد و خدمات و کالایی که در کشور وجود دارد منضبط نیست و دلخواه قیمتها تغییر میکند، یکی از مشکلات اقتصادی همین است که مربوط به تحریم نیست بنابراین باید سعی کنید این مشکل برطرف شود.
وی عنوان داشت: کمک به کشاورزان سبب افزایش تولید میشود و زمانی که تولید فراوان شد، قیمتها کاهش پیدا میکند و اکنون نیز مردم منتظر هستند که قیمتها کاهش پیدا کند.
استاد حوزه علمیه قم یادآور شد: در فقه سنیها به ویژه حنبلی که در عربستان حاکم است یک پنجم معادن به عنوان خمس به حوزههای علمیه تعلق میگیرد و از این نظر متصدیان امور مذهبی میتوانند به امور تبلیغی و مذهبی بپردازند البته باید دقت شود که این درآمدها چه طور مصرف میشود.
وی با بیان اینکه طلاب علوم دینی کمدرآمدترین افراد مملکت هستند، گفت: هر قشری برنامهای برای حقوقش دارد بنابراین طلاب به عنوان قشر تاثیرگذار جامعه باید اداره شوند.
دیدگاه شما