تازه ترین مطالب

تاریخ : 5. آبان 1393 - 18:52   |   کد مطلب: 16720
روز پنج‌شنبه مدیرعامل بانک ملی ایران در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان همدان شركت كرد تا با حضور خود در مهمترين شوراي تصميم‌گيري براي توسعه استان به تمامي ابهاماتي كه درباره همراهي نكردن استان از سوي اين مدير كبودراهنگي الاصل مطرح شده است، پاسخ گويد.

نویسنده : رضا وليان‌تابش

عبدالناصر همتی در این سفر 2 روزه در نشست رؤسای بانک‌های ملی استان شرکت کرد و در دیدار با استاندار همدان طرح‌هایی که در دریافت تسهیلات مشکل دارند را مورد بررسی قرار داد تا با عزمي جدي از همراهي با توسعه استان و حل مشكلات طرح‌هايي كه با بانك ملي طرف قرارداد بوده‌اند، سخن گفت.

وي در شوراي برنامه‌ريزي استان توان بانك ملي و امكانات فوق‌العاده اين بانك را كه البته اكنون در شرايط احيا قرار دارد را به رخ كشيد و به اصطلاح يادآوري كرد كه توان اين بانك بيش از اين ميزاني است كه در استان تاكنون از آن استفاده شده است.

وراي اين تعاملات و تعارفات، آنچه حضور همتي در استان همدان را بسيار ارزشمند مي‌كند، همراهي وي با استاندار در بحث توسعه است.

همتي به‌رغم آنكه نيكبخت گلايه‌هاي جدي و تندي را از همراهي نكردن وي با توسعه استان مطرح كرده بود، در اقدامي منطقي و با در نظر گرفتن منافع ملي استان به جاي ورود به چالش و ايجاد حاشيه براي استان از اين موضوع به عنوان يك فرصت استفاده كرد و با حضور در استان ضمن تحكيم ارتباطات با استاندار و تيم مديريتي وي، داشته‌ها و اختيارات خود را معرفي كرد و به اين تيم پيام داد كه آماده همكاري براي توسعه استان در چارچوب اين امكانات و استفاده كامل از اختيارات مديريتي است. اين رفتار از مديري با تجربه همتي دور از انتظار نبود و انتظار هم بر اين بود كه مديرعامل با تجربه و توانمند بانك ملي كه توانسته اين بانك كه گفته مي‌شد، در آستانه ورشكستگي است را احيا كند، با تصميمات منطقي با دست پر در استان حضور يابد.

اين رفتار هماني است كه از مديراني كه همداني هستند و در كشور در مديريت‌هاي مؤثر و مهم قرار گرفته‌اند، انتظار مي‌رود. رفتار همتي مي‌تواند الگوي رفتاري اين مديران در ارتباط با توسعه استان باشد.

بررسي چگونگي پيشرفت برخي از استان‌ها حكايت از تأثيرگذاري مديران كشوري آن استان‌ها در تصميم‌گيري‌هاي مهم به نفع آن استان است. اگر امروز استاني كه در بي‌آبي شهرت يافته، صنعتي‌ترين استان كشور خوانده مي‌شود به دليل اجراي نظرات كارشناسي نيست، بلكه اين استان زماني در هيأت دولت بيش از 10 وزير داشته است كه تمام اعتبارات را به سمت اين استان گسيل كرده‌اند و بعد هم براي مشكل بي‌آبي آن، به فكر انتقال آب از كارون يا استان‌هاي پر آب زاگرس‌نشين افتاده‌اند.

اين همان مطالباتي است كه همدان از دولت‌ها دارد، دولت‌هايي كه همدان را در تخصيص اعتبارات مهم نديدند و سهم اين استان را به دليل بي‌تأثيري مديران همداني در كشور، به استان‌هاي ديگر دادند. البته انتظار از مديران همداني مؤثر در كشور، رفتار غيركارشناسي نيست بلكه انتظار آن است كه در حد اختيارات با استاندار براي توسعه استان هماهنگ باشند تا مطالبات استان از دولت‌ها در دولت تدبير و اميد تا حد امكان پرداخت شود.

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت