تازه ترین مطالب

تاریخ : 10. آبان 1393 - 18:28   |   کد مطلب: 16803
در اکثر نقاط شهرستان کبودراهنگ در روزهای عاشورا و تاسوعا کمتر در خانه های مردم پخت و پز می شود و بیشتر مردم که به مهمانی دعوت شده اند از غذاهای متبرک نذری می خورند.

پخت غذای نذری در این روزها به یک سنت تبدیل شده است و تعدادی از افراد در کوچه و خیابان غذای نذری بین مردم پخش می کنند.
حلیم؛ صبحانه مردم شهر کبودراهنگ در روز عاشورا
حاج نبی الله نوری یکی از معتمدین شهر کبودراهنگ در گفتگو با خبرنگار کورنگ گفت: یکی از نذری های بزرگ مردم شهر کبودراهنگ حلیم نذری مسجد تکیه است که در صبح روز عاشورا بین مردم پخش می شود.نبی الله نوری
وی مقدار این حلیم نذری را بیش از 100 دیگ بزرگ عنوان کرد و گفت: این نذری بزرگ علاوه بر مسجد تکیه در منازل برخی از محله های شهر کبودراهنگ و روستاهای اطراف پخته و پخش می شود.
وی محل تامین هزینه های این نذری ها را از سوی مردم عنوان کرد و گفت: مردم کبودراهنگ مردمی مذهبی هستند که در کارهای خیر و عام المنفعه پیشگام هستند.
استانبولی پلو؛ ناهار مردم شهر کبودراهنگ در روز عاشورا
حاج نبی الله نوری یکی دیگر از نذری های بزرگ مردم کبودراهنگ را ناهار مسجد جامع این شهر در روز عاشورا عنوان کرد و گفت: هیئت حسینی مسجد جامع کبودراهنگ در روز عاشورا بیش از 30 هزار غذای ناهار که معمولا استانبولی پلو هست در بین مردم پخش می کند.
وی گفت: این غذا در بین مساجد شهر پخش می شود و برخی از خانواده ها با مراجعه به مساجد ناهار روز عاشورا را دریافت می کنند و در منزل میل می کنند و برخی دیگر در سفره نذری مساجد غذا میل می کنند.
نوری گفت: برخی از خانواده ها نیز نذری های خود را در منازل آماده می کنند و مردم اطراف این خانه ها، غذای نذری را از این منازل تحویل می گیرند.
وی افزود: مردم شهر کبودراهنگ در دهه اول ماه محرم عزاداری های پرشوری دارند و اکثر هیئت ها در صبح های این دهه در مساجد کبودراهنگ صبحانه پخش می کنند و بعد از ساعت 9 شب پذیرایی شام دارند.
انتهای پیام/

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت