تازه ترین مطالب

تاریخ : 10. بهمن 1393 - 9:47   |   کد مطلب: 17785
وزیرنیرو باتأکید بر اینکه باید به تولیدکننده داخلی اعتماد کنیم، گفت: کاهش قیمت نفت درآمد ارزی کشور را کاهش داد و تأمین تجهیزات ازخارج مشکل شده و لذا بایدبه دنبال تولید تجهیزات درداخل کشور بود.
 باید به تولیدکننده داخلی اعتماد کنیم

به گزارش کورنگ، حمید چیت چیان در بازدید طرح تصفیه‌خانه خط انتقال آب از سد تالوار به همدان اظهار داشت: اگر پیمانکار پروژه به دنبال اجرایی شدن پروژه است باید تجهیزات خود را از داخل کشور تأمین کند چراکه در غیر این صورت انتظار بهره‌برداری پروژه بیهوده است.

وی با بیان اینکه باید برای خروج کشور از رکود تلاش کرد و این امر با تکیه بر تولید داخل محقق می شود، گفت: پیمانکاران عمرانی باید به این مسئله اعتقاد داشته باشند که کارخانه‌های داخلی توان تولید تجهیزات را دارند.

وزیر نیرو ضمن دادن قول مساعد در تسریع پروژه سد تالوار، از مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور درخواست کرد توجه ویژه‌ای نسبت به همدان در تخصیص اعتبار برای اجرای پروژه داشته باشد.

وی با بیان اینکه اجرای این پروژه با توان مهندسی داخلی شتاب بخشیده خواهد شد، ابراز داشت: باید استفاده بهینه از منابع آبی را مد نظر داشت.

وزیر نیرو با اشاره به کمبود جدی آب در کشور گفت: باید نسبت به مصرف آب در کشور صرفه‌‌جویی داشته باشیم تا بتوانیم بحران را پشت سر بگذاریم.

وزیر نیرو با تأکید بر اینکه اجرای تصفیه‌خانه خط انتقال آب از سد تالوار به همدان از اهمیت بالایی برخوردار است، اظهار داشت: باید تجهیزات مورد نیاز این پروژه در داخل کشور تأمین شود تا هزینه کمتری برای بهره‌برداری از آن صرف شود.

اعتبار مورد نیاز برای طرح‌های آب‌رسانی در کشور باید برآورد شود تا بر اساس اولویت‌ها اعتبارات مورد نیاز به این پروژه‌ها تخصیص یابد

چیت چیان با اشاره به اینکه مکاتباتی بین وزارت نیرو و معاونت راهبردی ریاست جمهوری برای تخفیف اعتبارات مورد نیاز حوزه آب انجام شده، گفت: اعتبار مورد نیاز برای طرح‌های آب‌رسانی در کشور باید برآورد شود تا بر اساس اولویت‌ها اعتبارات مورد نیاز به این پروژه‌ها تخصیص یابد.

چیت چیان با بیان اینکه با روند فعلی کار در حوزه آب دچار مشکل جدی می‌شویم، گفت: در بودجه نمی‌توان اعتبارات آب‌رسانی را به دو برابر افزایش داد اما می توان با گرفتن مجوزهای خاص اعتبارات مورد نیاز در این زمینه را تأمین کرد.

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه هفت میلیون متر مکعب از پساب فاضلاب تصفیه‌خانه شهر همدان به منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد منتقل می‌شود، گفت: اظهار داشت: دولت گذشته به دنبال تعطیلی نیروگاه مفتح بود اما از آنجایی که اشتغال این نیروگاه برای استان اهمیت دارد از این مسئله جلوگیری شد و به این نتیجه رسیدیم که با انتقال پساب تصفیه‌خانه فاضلاب همدان مشکل تأمین آب نیروگاه مفتح را بر طرف کنیم.

امیرخجسته عنوان کرد: پسآب تصفیه‌خانه به نیروگاه مفتح و منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد منتقل خواهد شد.

وی با بیان اینکه پس از اتمام خط انتقال پسآب فاضلاب تصفیه‌خانه همدان به نیروگاه مفتح تمام چاه‌های آب مورد استفاده در این نیروگاه باید از مدار خارج شود، افزود: فعالیت نیروگاه و بهره‌برداری از منابع آب زیرزمینی سبب خشکی منطقه و آسیب جدی به کشاورزی شهرستان کبودرآهنگ شده است.

سرپرست نیروگاه مفتح همدان نیز با بیان اینکه با تخصیص ۱۵ میلیون متر مکعب پسآب تصفیه‌خانه فاضلاب شهر همدان به نیروگاه مفتح ظرفیت فعالیت این نیروگاه به ۹۰ درصد می‌رسد، گفت: در حال حاضر سالانه هفت میلیون متر مکعب آب در نیروگاه مفتح همدان مصرف می‌شود و اگر ۱۰ میلیون متر مکعب پسآب برای این نیروگاه درنظر گرفته شود با ۷۰ درصد ظرفیت خود کار می کنیم./ مهر

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت