به گزارش کورنگ، محمدعلی پورمختار در دیدار با مردم روستای بابان با اشاره به مشکلات مدارس این روستا گفت: دهیار و اعضای محترم شورای اسلامی این روستا نیز به صورت مکتوب پیگیر این مشکلات باشند تا برای سال آینده از طریق بنیاد برکت، ساخت یک باب مدرسه در این روستا انجام شود.
وی با انتقاد از عملکرد بنیاد مسکن در روستاها گفت: وضعیت بهسازی روستاها قابل قبول نیست به همین دلیل از طریق اعتبارات ماده 180 قانون بودجه اقدام به بیس ریزی در سطح روستاها کردیم که مشکل معابر روستایی به طور موقت حل شده است.
پورمختار خواستار تسریع در آسفالت معابر روستای بابان از سوی دهیاری و همکاری شورای اسلامی و مردم شد و گفت: آسفالت ریزی معابری که آماده و جدول گذاری شده اند تا قبل از شروع فصل بارندگی انجام شود.
وی افزود: بنده نیز تعهد می کنم در کمیته برنامه ریزی شهرستان از اعتبارات ماده 180 که در اختیار بنده قرار داده اند، برای تکمیل این پروژه در اختیار دهیاری این روستا بگذارم.
محمدعلی پورمختار با اشاره به کمبود آب شرب در روستای بابان با توجه به تامین آب شرب شهری از مزارع این روستا نیز، گفت: تامین آب شرب این روستا از وظایف اداره آب و فاضلاب روستایی شهرستان کبودراهنگ است اما برای بهبود این وضعیت یکی از اهالی روستای بابان اعلام آمادگی کرده است یک حلقه چاه غیرمجاز خود را در اختیار اداره آب و فاضلاب کبودراهنگ قرار خواهد داد تا وضعیت آب شرب بهبود یابد.
نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به نیاز جوانان به ورزش و نبود فضای ورزشی در این روستا گفت: طبق مصوبه مجلس دولت تا اتمام پروژههای نیمه تمام اجازه ایجاد پروژه های جدید را ندارد اما اگر با خودیاری مردم کلنگ سالن ورزشی در این روستا زده و مقدمات ساخت آن صورت گیرد این طرح به عنوان پروژه ای نیمه تمام محسوب شده و برای تکمیل آن از طریق مصوبات کمیته برنامه ریزی، بودجه در نظر گرفته خواهد شد.
وی با اشاره به مشکلات اشتغال جوانان نیز گفت: طبق هماهنگی های صورت گرفته با صندوق کارآفرینی امید، برای کسانی که خود اشتغالی ایجاد کنند وام های قرض الحسنه 4 درصد در نظر گرفته شده است.
پورمختار فرش بافی، تکثیر و پرورش ماهیان آکواریومی و تزئینی را نمونه هایی از این نوع کارآفرینی عنوان کرد.
وی از تصویب تشکیل شرکت های تعاونی در سطح روستاها خبر داد و گفت: این نوع شرکت های تعاونی با 200 نفر عضو و با 2 میلیون تومان آورده برای هر نفر تشکیل می شود که دولت نیز تا سقف 5 میلیارد تومان با سود 4 درصد و به صورت قرض الحسنه به این شرکت ها تسهیلات اعطا می کند.
پورمختار افزود: این تسهیلات نیاز به ضامن ندارد بلکه فقط کارت یارانه افراد به عنوان ضمانت وام افراد در نزد بانک باقی می ماند.
وی خواستار پیشگامی دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها در تشکیل این نوع شرکت های تعاونی در سطح روستاها شد و گفت: این مبلغ، پول ارزانی است که دولت در جهت تشکیل تعاونی و ایجاد اشتغال در سطح روستاها اختصاص داده است که باید از موقعیت ایجاد شده بهترین استفاده صورت گیرد.
انتهای پیام/ب
دیدگاه شما