به گزارش کورنگ به نقل از ایرنا ، ابراهیم الهی تبار یکشنبه شب در جمع خبرنگاران با بیان اینکه روندی که اتفاق افتاد دور از انتظار بود افزود: اگر بخواهیم مشارکت حداکثری رقم بخورد لازمه آن این است که همه فعالان و تشکل های سیاسی و کسانی که صاحب فکر و اندیشه هستند در این رقابت حضور پیدا کنند.
معاون سیاسی و امنیتی استدانداری همدان افزود: باید ظرفیت انتخاب مردم را افزایش داده و برای انتخابات حداکثری زمینه را فراهم کرد.
وی ادامه داد: امیدواریم پس از بررسی اعتراضات زمینه حضور کاندیداهای بیشتری فراهم شود و کسانی که می توانند در عرصه انتخابات حضور داشته باشند و در رقابت سالم و پرشور انتخاباتی اثر گذار باشند به چرخه انتخابات برگردند.
الهی تبار افزود: امیدواریم در انتخابات اسفند ماه شاهد تنوع دیدگاه ها و کاندیداهای سیاسی که در چارچوب نظام می تواننند فعالیت داشته باشند باشیم.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری همدان ادامه داد: از تعداد 132 نفر که صلاحیت آنها رد یا احراز نشده است تعداد کمی مشکل دارند.
وی اضافه کرد: بر اساس بررسی هیات های اجرایی در سراسر استان از بین 296 نفر ثبت نام کننده شش نفر انصراف دادند و چهار نفر رد صلاحیت و 286 نفر تایید شدند.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار همدان اظهار کرد: در مرحله بررسی هیاتهای نظارت نیز صلاحیت 72 نفر از داوطلبان احراز نشد، صلاحیت 60 داوطلب نمایندگی مجلس تایید نگردید و همچنین 9 داوطلب نیز انصراف دادند.
الهی تبار ادامه داد: در مجموع صلاحیت 52 درصد از داوطلبان نمایندگی تایید ، 45 درصد رد و عدم احراز صلاحیت و سه درصد نیز انصراف دادند.
وی بیان کرد: از 60 نفر که رد صلاحیت شدند 85 درصد یعنی 51 نفر از آنها با استناد به بند 1 ماده 28 رد صلاحیت شدند و چهار نفر به دلیل نقص مدرک تحصیلی و صلاحیت مابقی به سایر دلایل مورد تایید قرار نگرفت.
وی اضافه کرد: بر اساس ماده 28 این افراد به دلیل عدم التزام عملی به اسلام و جمهوری اسلامی از سوی شورای نگهبان رد صلاحیت شده اند در حالی که این تعداد افراد شاید بیش از هشت نفر نباید باشند.
وی اضافه کرد: بر اساس مستندات قانونی و طبق قانون هیات نظارت استان فرمانداران باید به کسانی که صلاحیت آنها رد شده و یا احراز نشده است اعلام کنند.
وی بیان کرد: آنها نیز ظرف 48 ساعت اعتراض خود را به هیات های مرکزی نظارت استان اعلام کنند که بر اساس فرایند بررسی می شود و در مراجع بالاتر مورد رسیدگی قرار می گیرد.
وی تصریح کرد: این مرحله اول بررسی صلاحیت ها بوده است و با توجه به نگرشی که در مدیران ارشد کشور وجود دارد و در سال همدلی و همزبانی در راستای افزایش سرمایه اجتماعی و تاکیدات رییس جمهوری امیدواریم دلسوزان نظام ورود پیدا کنند و عرصه را برای حضور تعداد بیشتری از داوطلبان در عرصه رقابت انتخاباتی آماده کنند.
وی ادامه داد: برای حضور حداکثری باید ظرفیت انتخاب مردم را در انتخاب نمایندگان خود بیشتر کنند و از الزامات مشارکت حداکثری وجود سلایق و دیدگاه های مختلف سیاسی با برنامه های متفاوتی است که برای اجرای امور کشور دارند که این می تواند هم ظرفیت انتخاب را بالا ببرد و هم منجر به مشارکت حداکثری در جامعه شود.
استان همدان در مجلس شورای اسلامی 9 نماینده دارد.
دیدگاه شما