دکتر غلامحسین مجذوبی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگا ایرنا افزود: دوره پسا تحریم ها دوره تقویت تعاملات جهانی و فرصت خوبی برای استفاده از تکنولوژی های روز جهان است.
وی ادامه داد: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری بر لزوم اجرای اقتصاد مقاومتی با تکیه بر توان شرکت های دانش بنیان می توان این هدف را عملی کرد.
وی با بیان اینکه حرکت شرکت های دانش بنیان در گرو پر رنگ تر شدن حضور نخبگان در این عرصه است اضافه کرد: هم اکنون شرکتی مانند اپل یک شرکت دانش بنیان است که با بهره گیری از توان فکری نخبگان درآمد سه ماه این شرکت معادل درآمد نفتی ایران در طول یکسال است.
عضو هیات علمی دانشگاه بوعلی سینا تصریح کرد: این شرکت توانسته است برای 60 هزار نفر به صورت مستقیم و یک میلیون نفر به صورت غیر مستقیم شغل ایجاد کند البته در داخل کشور نیز ما شرکت های دانش بنیان موفقی نیز داریم اما باید با توجه و حمایت این شرکت ها را تقویت کرد.
وی ادامه داد:با اطمینان می توان گفت با تقویت تعاملات جهانی سرعت رشد علمی نیز در کشور افزایش خواهد یافت چرا که کندی رشد علمی در کشور بیشتر مربوط به عواقب تحریم ها است.
این مدرس دانشگاه اضافه کرد: با توجه به اینکه دولت قصد دارد اقتصاد کشور را از وابستگی به نفت نجات دهد راهی جز تقویت بنیه های علمی کشور و ایجاد ثروت از دانش ندارد.
مجذوبی تصریح کرد: تحریم ها گلوگاه اقتصادی کشور را هدف قرار داده بود که با تدبیر دولت و تعامل دوباره کشور با جهان امیدواریم بار دیگر شکوفایی و رونق اقتصادی به کشور برگردد.
انتهای پیام/
دیدگاه شما