به گزارش کورنگ به نقل از شهدای ایران، دهه 60 برای مردم ایران سال های خاصی بود، هفته هایی که پشت سر هم شهید می آورند و کوچه ها یکی یکی به نام شهدا آذین بسته می شد.
شاید خیلی از جوانانی که آن روزها کودکان خردسال بودند همیشه در آرزوی چنین روزهایی و درک لحظه ای از شهادت بودند. آرزویی که خیلی زود محقق شد و در دهه 90 دوباره دفاع مقدس تکرار شد و اینبار در دفاع از حرم حضرت زینب(س) و در نبرد با تکفیری ها به شهادت می رسند و به آرزوی دیرین خود نائل می شوند.
حالا اگر این روزها به گلزار شهدای بهشت زهرا (س) و دیگر شهرها و استان ها سر بزنید مزارهایی که نام مدافع حرم بر آن درج شده است را می بینید که کودکان خردسالشان در کنار قبر پدر شهید به بازی های کودکانه می پردازند.
اما موضوعی که شاید تاکنون به آن توجه نشده بود، پرونده های شهادت مدافعان حرم و احراز آن در بنیاد شهید است تا خانواده هایشان بتوانند از امکانات بنیاد شهید برای جامعه ایثارگری کشور استفاده کنند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در اینباره می گوید: شهادت مدافعان حرم کتباً به بنیاد شهید اعلام نشده است تا به کمیته احراز شهادت وارد شود!
وی مدعی شده است که مدافعان حرم توسط گروه های خاصی هدایت می شوند و اگر شهادت آنها کتبا به بنیاد شهید اعلام شود آنها را در کمیسیون احراز شهادت وارد می کنیم.
حال سوالی که مطرح می شود این است که به راستی تاکنون برنامه ای برای احراز شهادت شهدای مدافع حرم اتخاذ نگردیده است؟!
پایان پیام/
دیدگاه شما