تازه ترین مطالب

تاریخ : 13. ارديبهشت 1395 - 20:55   |   کد مطلب: 22553
سرپرست پارك علم و فناوري استان همدان گفت: شركت هاي دانش بنيان مستقر در پارك علم و فناوري استان و شركت هاي دانش بنيان مستقل در سال گذشته، 840 ميليارد ريال از توليدات خود را به فروش رساندند.
 فروش 840 ميليارد ريالي شركت هاي دانش بنيان همدان

به گزارش کورنگ ، مجيد كزازي روز دوشنبه در جمع اصحاب رسانه همدان افزود: همچنين واحد هاي فناور مستقر در پارك نيز از طريق فروش داخلي خود 310 ميليارد ريال فروش و 44 هزار دلار صادرات داشته اند.
وي عنوان كرد: توليدات اين شركت ها بيشتر در زمينه برق و الكترونيك، صنعت ساختماني، كشاورزي، مهندسي پزشكي، داروهاي گياهي و انرژي هاي نوين است كه با توجه به توليدات استان اولويت ما در اين شركت ها در حوزه كشاورزي، الكترونيك، صنايع تبديلي، گردشگري و صنايع دستي خواهد بود.
وي افزود: هم اكنون ۳۸ شركت دانش‌ بنيان و ۷۰ واحد فناور داراي مجوز در استان همدان وجود دارد و 217 نفر در اين شركت ها اشتغال دارند.
وي با بيان اينكه سال گذشته 58 مورد تقاضاي تبديل شركت ها به دانش‌ بنيان در استان وجود داشت اضافه كرد: با 57 درصد از اين درخواست ها موافقت و مجوزهاي لازم براي 26 شركت دانش‌ بنيان در استان صادر شد.
كزازي از ثبت 20 اختراع در استان همدان خبر داد و گفت: سال گذشته 40 مورد تقاضا براي ثبت اختراع در استان وجود داشت كه اين اختراع‌ها بيشتر جنبه ادعايي دارند اما پارك علم و فناوري از مخترعان ساخت نمونه مطالبه مي‌كند.
وي با اشاره به حمايت هاي پارك از شركت هاي دانش بنيان افزود: سال گذشته 10 ميليارد ريال تسهيلات به شركت هاي دانش بنيان در استان پرداخت شده است.
وي با اشاره به ارتقاي كمي و كيفي شركت‌هاي دانش‌ بنيان و واحدهاي فناور استان در سال گذشته ادامه داد: 70 واحد فناور از سطح كانوني تا رشد در مجموعه پارك علم و فناوري استان همدان مستقر هستند.
وي با بيان اينكه تاكنون پنج مركز رشد و فناوري در استان همدان راه‌اندازي شده است اضافه كرد: براساس سند راهبردي پنج ساله پارك علم و فناوري استان همدان تعداد مراكز رشد و فناوري اين استان تا پايان برنامه بايد به 10 مركز، تعداد شركت‌هاي دانش‌ بنيان به 200 شركت و واحدهاي فناور به بيش از 200 واحد افزايش پيدا كند.
سرپرست پارك علم و فناوري استان همدان ادامه داد: ترويج فعاليت هاي شركت هاي دانش بنيان و استفاده از فكر فعالان اين حوزه مي تواند يكي از بهترين روش ها براي تحقق اقتصاد مقاومتي باشد.
وي عنوان كرد: استان همدان ظرفيت خوبي در ايجاد اين شركت هاي دانش بنيان دارد در حاليكه تبديل يك شركت به دانش بنيان شدن داراي شرايط سختي است.
وي با اشاره به فعاليت دو آزمايشگاه سفال و سراميك در لالجين و آزمايشگاه زيست فناوري در همدان گفت: هر يك از اين آزمايشگاه‌ها با صرف هشت ميليارد ريال مجهز شده و تجهيزات اين شركت ها منطبق با استانداردها است.
وي با بيان اينكه عمليات اجرايي ساختمان پارك علم و فناوري استان از سال 84 آغاز شده است ادامه داد: اين سايت در 10 هزار مترمربع زيربنا در حال ساخت بوده و با تخصيص 50 درصد اعتبار مصوب تاكنون 55 درصد پيشرفت فيزيكي داشته است كه در صورت تخصيص اعتبار باقي مانده پنج هزار متر مربع از اين ساختمان تا زمستان سالجاري به اتمام خواهد رسيد.

انتهای پیام/

منبع/ایرنا

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت