تازه ترین مطالب

تاریخ : 6. بهمن 1395 - 9:12   |   کد مطلب: 24313
با افشای رابطه دانیال زاده با برادر رئیس‌جمهور؛
بهره‌برداری سیاسی از معمای فریدون
در حالیکه سخنگوی قوه قضائیه از محرز بودن ارتباط حسین فریدون با "دانیال زاده" از همکاران بابک زنجانی خبر داده، رسانه های ضد انقلاب تلاش می کنند برخورد احتمالی قوه قضائیه با فریدون را سیاسی و با هدف تضعیف روحانی نشان دهند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ به نقل از جام نیوز ،در حالیکه محسنی اژه‌ای سخنگوی قوه قضاییه روز گذشته در صد و هفتمین نشست خبری خود با اصحاب رسانه ها از محرز بودن ارتباط حسین فریدون با "دانیال زاده" از همکاران بابک زنجانی خبر داده بود، رسانه های ضد انقلاب تلاش می کنند برخورد احتمالی قوه قضائیه با حسین فریدون را سیاسی و با هدف تضعیف روحانی نشان دهند.

 

سایت ضد انقلاب "زیتون" وابسته به اصلاح طلبان خارج نشین در خبری با عنوان "معمای حسین فریدون" نوشت: بازداشت یکی از همکاران بابک زنجانی به نام رسول دانیال‌زاده و ارتباط او با حسین فریدون، که به گفته سخن‌گوی قوه‌قضاییه «واضح» است، محمل جدید حمله‌ها به فریدون است. فردی که پیش از این نیز با دامنه گسترده‌ای از اتهام‌ها روبه‌رو بود: از لابی برای ریاست شرکای تجاری خود بر بانک‌ها تا تحصیل غیرقانونی و از تقلید صدای رییس‌جمهوری تا دریافت هدیه از یک متهم در پرونده‌های فساد اقتصادی.

  به نوشته سایت زیتون، نام فریدون اما این روزها بیش از گذشته به گوش می‌رسد. دست‌‌کم سه نماینده مجلس و سخن‌گوی قوه‌قضاییه از ارتباط «واضح» او با دانیال‌زاده سخن گفت. حاجی‌دلیگانی، نماینده مجلس، خبر از آن داد که دانیال‌زاده «یک واحد مسکونی به ارزش ۱۶ میلیارد تومان در میدان تجریش تهران» را به همسر حسین فریدون هدیه داده است. جواد ابطحی، نماینده خمینی‌شهر، ارزش این منزل را ۱۴ میلیارد تومان اعلام کرد که «دو فقره چک ۶ و ۸ میلیارد تومانی» به فریدون و همسرش داده است.

 

ابطحی در گفت‌وگوی دیگری با تسنیم نیز خبر از ارتباط حسین فریدون با «شب‌دوست مالامیر» داد که به گفته او «یک مهره کلیدی» در پرونده‌های «فساد اقتصادی» است. این نماینده گفت برادر رییس‌جمهوری با مالامیر ارتباط مالی داشته و از علی رستگار – مدیرعامل معزول و بازداشت شده بانک ملت – به عنوان فردی نام برد که با فشار فریدون به ریاست بانک ملت رسیده و «توقع داشته است که آقای رستگار برای ایشان وام‌هایی را اخذ کند».

 

هم‌زمان محمدمهدی زاهدی، رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، خبر داد که هفته آینده جلسه کارگروه ویژه این کمیسیون برای بررسی مدرک تحصیلی حسین فریدون تشکیل می‌شود.

 

ابوالفضل ابوترابی، نماینده مجلس، نیز به فارس گفت: «ما تمام اسناد و مدارک ارتباط مالامیر و دانیال‌زاده را با حسین فریدون و همسر حسین فریدون کامل دیده و بررسی کرده‌ایم». به گفته او «مدارک ارتباط این اشخاص کاملا موجود بوده و بازرسی کل کشور هم کامل و مبسوط در رابطه با این موضوع اظهارنظر کرده است». ابوترابی در سخنان خود به «باند سرخه‌ای‌» در بانک ملت نیز اشاره کرد.

 

هفته گذشته نیز ۴۶ نماینده مجلس در تذکری به روحانی از او خواسته بودند به اتهام‌های برادر خود رسیدگی کند. چند ماه پیش نیز موسی غضنفرآبادی، رییس دادگاه انقلاب تهران، گفته بود از جزییات پرونده حسین فریدون بی‌خبر است، اما «شخص رییس جمهور باید حکم سنگینی برای برادر خود صادر و حداقل یک حبس ابدی برای او از دادگاه درخواست می‎کرد».

 

سایت زیتون وابسته به اصلاح طلبان خارج از کشور در پایان با این سوال معنادار که «آیا برادر رییس‌جمهوری قرار است قربانی یک پروژه انتخاباتی برای ردصلاحیت یا دست‌کم تضعیف جایگاه حسن روحانی شود یا آن‌که او – آن‌گونه که اصول‌گرایان مدعی‌اند – به واقع در «فساد اقتصادی» نقش داشته؟» تلاش می کند برخورد احتمالی قوه قضائیه با حسین فریدون را سیاسی و با هدف تضعیف روحانی نشان دهد.

 

به گزارش جام نیوز، حسن  روحاني و دولت او در دو سه سال گذشته تلاش فراوان كرده اند تا رقيبان خود را با كليدواژه فساد اقتصادي "كدگذاري" كنند. ايستادگي قوه قضاييه در پرونده بابك زنجاني، و حرف و حديث هاي مرتبط با آقاي حسين فريدون، اكنون تمام آن بازي را به هم ريخته است. آنچه بر سر زبان هاست اين است كه "چون برادر رييس جمهور است، اخوي مانع برخورد با اوست." براي اينكه ثابت شود در دولت اندك اراده اي براي مبارزه با فساد هست، خوب است آقاي رييس جمهور پا پيش بگذارد و خود خواهان رسيدگي به موضوع و ارائه اطلاعات آن به مردم شود. اين محكي براي سنجش عيار بسياري از ادعاها خواهد بود.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت