تازه ترین مطالب

تاریخ : 14. بهمن 1396 - 9:30   |   کد مطلب: 27151
خبرنگار شبکه العالم که در درگیری های ورودی شمالی البیره بیهوش شده بود در اولین مصاحبه خود بر اقدام آگاهانه رژیم صهیونیستی در شلیک گازاشک آور به سوی خبرنگاران و تلاش برای جلوگیری از فعالیت آنان در انتقال واقعیت های اراضی اشغالی تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ ،به نقل از سرویس بین‌الملل جام نیـوز، «سماح الکحله» خبرنگار شبکه العالم دیروز (جمعه 13 بهمن) برای پوشش زنده نهمین جمعه خشم پس از تصمیم ترامپ در منطقه البیره واقع در کرانه باختری به همراه گروه تصویربرداری حاضر شده بوده، اما در اثر برخورد گلوله اشک آور نظامیان اشغالگر بیهوش شد، او در اولین مصاحبه خود پس از هوشیاری با شبکه العالم گفت: رژیم صهیونیستی عمدا با شلیک گاز اشک آور به سوی خبرنگاران، آنان را هدف قرار می دهد.

 

وی افزود: تیم خبرنگاران هنگام پوشش دادن درگیری های جوانان فلسطینی با نیروهای اشغالگر در ورودی شمالی شهر البیره مورد هدف شلیک مستقیم گاز اشک آور قرار گرفت.

 

خبرنگار العالم تصریح کرد: شماری از شهروندان نیز به دلیل شلیک گاز اشک آور توسط اشغالگران برای پراکنده کردن تظاهرات مسالمت آمیز در ورودی شمالی شهر البیره دچار خفگی شدند.

 

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب