تاریخ : 7. تير 1399 - 13:31   |   کد مطلب: 33538
به مناسبت بمب گذاری در دفتر حزب جمهوری اسلامی و شهادت شهید بهشتی؛
هدف ترورهای منافقین «اصل انقلاب» بود/ بهشتی «مغز متفکر» و جریان ساز انقلاب اسلامی
ترورهای سازمان منافقین در یک عملیات پیچیده اصل و اساس انقلاب را هدف گرفته و قرار بود با شهادت بهشتی، خامنه ای، رجایی و باهنر و دیگران بار دیگر دست نشانده های استکبار حاکمیت را در کشور به دست بگیرند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ ،به نقل از عصر همدان؛ استحکام انقلاب اسلامی به موجب اتصال آن به اندیشه اسلامی و قدرت حضور مردم موجب شد تا تمام رویدادها، ترور های دهه ۶۰  و اعمال منافقانه که هر کدام به تنهایی می توانست نظامی را ساقط کند نتواند خللی در حرکت مردمی انقلاب ایجاد کند هر چند مشکلات فراوانی برای کشور ایجاد کرد.

حرکت امام خمینی (ره) برای پیروزی انقلاب اسلامی نام های درخشانی با خود همراه دارد. نام هایی که هر یکی را می توان سمبلی از تفکر،اندیشه و کار تشکیلاتی دانست.

شاید یکی از بزرگترین و مهمترین هنرهای امام خمینی (ره) را باید تربیت شاگردانی با اندیشه اسلام اجتهادی و استوار بر راه و مسیر حقیقت دانست.

شاگردانی چون شهید مطهری، بهشتی، هاشمی، رهبر کنونی انقلاب اسلامی و بسیاری دیگر که بار اصلی پیروزی انقلاب اسلامی پس از امام بر دوش آنان بوده است.

تخریب یاران امام خمینی (ره) توسط جریان های غیر انقلابی و ضد انقلاب

بدون شک پس از امام خمینی (ره)  وظیفه سازماندهی و مدیریت عرصه کشور در پیش از پیروزی انقلاب و بعد از پیروزی انقلاب بر عهده همین شاگردان آموزش دیده در مکتب امام است.

در این میان نقش و برجستگی برخی یاران امام ره از ابعاد مهمتری برخوردار است.این برجستگی از همان اول موجب شد که زاویه داران با اصل ولایت فقیه و اساس حرکت انقلاب اسلامی، یاران امام را بیشتر تحت فشار و تخریب قرار دهند.

در سال های ابتدایی پیروزی انقلاب اسلامی و پس آشکار شدن عدم اعتقاد به اسلام ناب توسط برخی از کسانی که خود را در صف معتقدین به انقلاب اسلامی وارد کرده بودند اختلافات کم کم خود را نمایان کرد.

گروه ها و سازمان هایی که بعضاً در مبارزات پیش از انقلاب با رژیم پهلوی، نقش ایفا کرده بودند اما به دلیل مبانی فکری التقاطی و دور از اسلام راستین که به عنوان منبع انقلاب و حرکت امام (ره) بودند با قدرت طلبی و تمامیت خواهی خود در برابر انقلاب صف آرایی کردند.

التقاط پایه ایجاد انحراف سازمان منافقین

یکی از مهمترین سازمان ها و تشکیلات، سازمان منافقین (مجاهدین خلق ) است. سازمانی که در سال ۴۴ و با انشعاب محمد حنیف نژاد از شاخه جوانان نهضت آزادی با هدف مبارزه مسلحانه با رژیم شاه شکل گرفته بود.

تحلیلگران معتقدند هر چند حنیف نژاد و یارانش در ابتدا شاید دغدغه های مذهبی و دینی نیز با خود داشتند اما به علت عدم تسلط به مباحث مذهبی و استفاده از متون مارکسیستی در شکل دهی به سازمان دچار التقاط شدند و همین مسئله باعث شد انحراف از پایه شکل گیری سازمان بوجود آمد.

بحث ها و تحلیل‌های فراوانی نسبت به اساس وجود، تشکیل و انحراف ایجاد شده در آن همچنان مطرح است و برخی از پژوهشگران از احتمال اثرگذاری ساواک، موساد و سازمان سیا در این تشکیلات برای به انحراف کشاندن مبارزه اصیل اسلامی ملت ایران سخن می گویند.

عزل بنی صدر،آغاز ترورها و جنگ مسلحانه منافقین

در کنار سازمان منافقین، نهضت آزادی و بنی صدر نیز با آشکار شدن اختلافات اساسی خود با مبانی انقلاب هر روز بیشتر از راه و مسیر اصلی انقلاب فاصله گرفتند تا اینکه در خرداد سال ۶۰ بنی صدر علی رغم تمام تلاش ها برای اصلاح رفتار خود و باقی ماندنش در ساختار رسمی جمهوری اسلامی توسط مجلس، از مجلس رای به عدم کفایت سیاسی گرفت و پس از آن توسط امام خمینی (ره) از منصب ریاست جمهوری برکنار شد.

این رویداد در حالی در روزهای پایانی خرداد سال ۶۰ شکل گرفت که سازمان جهنمی منافقین پیش از عزل بنی صدر بر رفتارهای خشن و مسلحانه خود بصورت غیر رسمی افزوده بود و این سازمان هر روز در گوشه ای از کشور به مدد شبکه سازی گسترده خود با سواستفاده از احساسات پاک جوانان اتفاق و حادثه ای را در برابر انقلاب ایجاد می کرد.

همزمان با عزل بنی صدر و از دست رفتن آخرین پایگاه و حامی سازمان منافقین در ساختار حاکمیت این سازمان بصورت رسمی اعلام جنگ مسلحانه با نظام کرد و از اول تیرماه درگیری ها گسترده در کشور شکل داد.

۶ تیرماه در حالی که فضای کشور ملتهب تر می شد مسجد ابوذر تهران شاهد سخنرانی آیت الله علی خامنه ای بود.

ضبط صوت مقابل نماینده امام در شورای عالی دفاع توسط تروریست‌ها بمبگذاری شده بود.

آیت الله خامنه ای پس از این انفجار به طرز معجزه آسایی نجات پیدا کردند اما دستشان دچار مجروحیت شدید شد.

این آغازی بر سلسله ترورهای گسترده منافقین در کنار شورش‌های خیابانی این تشکیلات مخوف بود، ترورهایی که یک هفته بعد یعنی در هفتم تیرماه به ساختمان حزب جمهوری اسلامی رسید و منافقین با استفاده از نفوذی خود یعنی فردی به اسم کلاهی بمبی بسیار قوی را در جلسه حزب که با حضور محمد حسین بهشتی رئیس دیوان عالی و دستگاه قضایی کشور در حال برگزاری بود منفجر کردند و این انفجار به شهادت بهشتی و ۷۲ تن از یارانش در سرچشمه تهران منجر شد.

با این انفجار مشخص شد که نظام وارد فاز جدیدی از مقابله با دشمنی های استکبار شده است و اخبار حمایت‌های آشکار و نهان آمریکا و دنیای غرب از سازمان منافقین و بنی صدر بار دیگر چهره از واقعیت‌های ضد انسانی رژیم های استکباری گشود.

شهید بهشتی مغز متفکر و تشکیلات ساز انقلاب اسلامی

ویژگی ها و خصوصیت های شهید بهشتی نظیر قدرت بالای وی در درک مسائل روز، تشکیلات سازی، توان بالای مدیریتی و سازماندهی کردن امور توسط وی باعث شده بود تا بنی صدر و منافقین از همان روزهای نخستین انقلاب دست به تخریب شخصیت او بزنند و او را پیش از شهادتش مورد هجمه گسترده قرار دهند.

منافقین در یک برنامه ریزی زمان بندی شده تصمیم داشتند با استفاده از افراد نفوذی خود در سطح ارکان نظام تمام سران کشور را ترور کنند و پس از تکمیل زنجیره ترور خود مدیریت کشور را برعهده بگیرند.

شکست هیمنه منافقین با رشادت اطلاعات سپاه

ترورها در شهریور ۶۰ به ساختمان نخست وزیری رسید و این بار باهنر و رجایی (نخست وزیر و رئیس جمهور) با بمب گذاری فردی به نام کشمیری که تا سمت دبیری شورای امنیت کشور نفوذ کرده بود و با استفاده از ضعف امنیتی و برخی کمک هایی که تاکنون نیز در پشت پرده ابهام قرار دارد به بمب گذاری در جلسه شورای امنیت کشور مبادرت کند و موجب شهادت این دو یار عزیز انقلاب و امام شود.

ترورهایی که از آیت الله خامنه ای در مسجد ابوذر تهران شروع شد و در ادامه سران نظام را هدف گرفت پروژه ای بسیار پیچیده بود که در نهایت در ۱۹ بهمن ۶۰ و پس از ماهها تلاش نیروهای امنیتی سپاه و کمیته های انقلاب با کشته شدن موسی خیابانی فرمانده نظامی منافقین به پایان رسید.

منافقین ابزار دست استکبار جهانی

هر چند ترورها و خباثت های منافقین پس از آن تا به امروز نیز در حوزه های مختلف همچون جاسوسی از حوزه نظامی و انرژی هسته ای همچنان ادامه داشته است اما استحکام انقلاب اسلامی که به اندیشه اسلامی و قدرت حضور مردم متصل است موجب شده تا تمام این رویدادها که هر کدام به تنهایی می توانست نظامی را ساقط کند نتواند خللی در حرکت مردمی انقلاب ایجاد کند، هر چند مشکلات فراوانی برای کشور ایجاد کرد.

انتهای پیام/ص

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت