تازه ترین مطالب

تاریخ : 18. بهمن 1403 - 8:40   |   کد مطلب: 38311
همزمان با دهه مبارک فجر، واحد تولیدی ترشیجات و شوریجات "صنایع غذایی آقابالی" در ناحیه صنعتی اورقین کبودراهنگ با حضور استاندار همدان به بهره‌برداری رسید.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ ،در ادامه برنامه‌های دهه فجر و در راستای توسعه صنایع غذایی استان همدان، واحد تولیدی ترشیجات و شوریجات "صنایع غذایی آقابالی" در ناحیه صنعتی اورقین کبودراهنگ با حضور دکتر حمید ملانوری شمسی استاندار همدان، فرماندار کبودراهنگ، مدیران استانی و شهرستانی و جمعی از فعالان حوزه صنعت و کشاورزی افتتاح شد.

این واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری اولیه ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال سرمایه در گردش و ۷۰۰ میلیارد ریال سرمایه ثابت راه‌اندازی شده و ظرفیت تولید سالانه ۲ هزار و ۶۰۰ تن انواع ترشیجات و شوریجات را دارد که  با بهره‌برداری از این مجموعه، زمینه اشتغال ۴۵ نفر به‌صورت مستقیم و ۱۵ نفر به‌صورت غیرمستقیم فراهم شده است.

نقش کبودراهنگ در توسعه صنایع غذایی

شهرستان کبودراهنگ با توجه به شرایط اقلیمی مناسب و تولید گسترده محصولات کشاورزی، ظرفیت بالایی در حوزه صنایع تبدیلی و غذایی دارد. تولید ترشیجات و شوریجات از جمله بخش‌هایی است که می‌تواند با بهره‌گیری از مواد اولیه باکیفیت محلی، ضمن ایجاد ارزش افزوده، بازارهای داخلی و خارجی را هدف قرار دهد.

استاندار همدان در این مراسم ضمن تأکید بر حمایت از واحدهای تولیدی، خواستار توسعه صنایع تبدیلی و بسته‌بندی در این شهرستان شد تا ضمن ایجاد اشتغال پایدار، از خام‌فروشی محصولات کشاورزی جلوگیری شود.

با توجه به افزایش تقاضا برای ترشیجات و شوریجات در بازار داخلی و صادراتی، سرمایه‌گذاری در این حوزه می‌تواند سهم قابل‌توجهی در رونق اقتصادی منطقه و تحقق اهداف توسعه صنعتی استان همدان داشته باشد.

انتهای خبر/وحید رستمی 

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب