تازه ترین مطالب

تاریخ : 24. ارديبهشت 1404 - 13:12   |   کد مطلب: 38519
رئیس تبلیغات اسلامی کبودراهنگ از برگزاری انتخابات کانون مداحان شهرستان همزمان با سراسر استان همدان خبر داد و خواستار مشارکت پرشور جامعه ستایشگری در این رویداد مهم فرهنگی و مذهبی شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ ، حجت‌الاسلام والمسلمین علی رستمی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کبودراهنگ، اعلام کرد: انتخابات کانون مداحان و شعرای آیینی شهرستان کبودراهنگ به‌زودی و همزمان با سراسر استان همدان برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به نقش مهم مداحان در ترویج معارف اهل‌بیت علیهم‌السلام و هدایت فرهنگی جامعه اظهار کرد: کانون مداحان بازوی فرهنگی و مذهبی مهمی در سطح شهرستان است و انتخاب اعضای شایسته برای این نهاد می‌تواند به غنای مراسم دینی و ارتقاء معنویت در جامعه کمک شایانی کند.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کبودراهنگ افزود: این انتخابات با نظارت دقیق اداره کل تبلیغات اسلامی و بر اساس آیین‌نامه‌های ابلاغی برگزار می‌شود. واجدان شرایط، شامل مداحان، ذاکران و شاعران آیینی متعهد و مؤمن هستند که می‌توانند در این فرآیند مشارکت داشته باشند.

حجت‌الاسلام رستمی با تأکید بر ضرورت جوان‌گرایی، مردمی‌سازی و ارتقای سطح کیفی برنامه‌های ستایشگری در شهرستان خاطرنشان کرد: مشارکت فعال مداحان در این انتخابات، نشان‌دهنده تعهد آنان به مسیر اهل‌بیت و ارزش‌های انقلاب اسلامی خواهد بود.

وی در پایان از تمامی مداحان، شاعران آیینی و فعالان مذهبی شهرستان دعوت کرد تا با حضور پرشور در این انتخابات، زمینه‌ساز تشکیل کانونی انقلابی، مردمی و اثرگذار شوند.

زمان دقیق ثبت‌نام و برگزاری انتخابات، از سوی اداره تبلیغات اسلامی کبودراهنگ متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد.

انتهای خبر/وحید رستمی 

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب