به گزارش کورنگ، محمدعلی پورمختار در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری خانه ملت، با تاکید بر ضرورت توجه و حراست از غار آبی علیصدر، افزود: این مطلب که ساخت و سازهای اطراف غار علیصدر مانعی سر راه ثبت جهانی این اثر بوده صحت ندارد بلکه فقدان پیگیریهای مسئولان سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دلیل اصلی این اتفاق بوده است.
نماینده مردم بهار وکبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: جدای از موضوع ثبت جهانی این اثر طبیعی اکنون با موضوع بهرهبرداری از این غار بی نظیر که به نحوه مدیریت این مجموعه بازمی گردد روبرو هستیم، در حال حاضر مدیریت این مجموعه در اختیار سازمان شهرداریها و شرکت سرمایه گذاری ایرانگردی و جهانگردی است اما چون آنها نگاه درآمدی به این مجموعه دارند تاکنون خدمات و امکانات رفاهی مناسبی ایجاد نکرده و درآمد حاصله را در بخش دیگری هزینه کردند.
وی با تأکید بر حرکت کشورهای جهان به سوی جذب توریست، افزود : جای تأسف است که ما با داشتن آثار طبیعی و تاریخی کم نظیر پیشرفت چندانی در این حوزه نداشته، این در حالی است که سالانه ۷۰۰ هزار گردشگر وارد کشور میشوند که البته طبق اعلام دولت ایران ظرفیت پذیرش ۷ میلیون توریست را در طول سال داراست.
پور مختار با اعلام این خبر که اسفند ماه سال گذشته و با حضور استاندار همدان جلسهای درباره واگذاری مدیریت مجموعه غار علیصدر به بخش خصوصی برگزار شد، ادامه داد : نتیجه نهایی در اردیبهشت ماه مشخص خواهد شد.
این نماینده مردم در مجلس نهم، دخالت نکردن دولت در انجام امور بخش نیمه خصوصی و شانه خالی کردن مسئولان امر از وظایف خود را مانع بزرگی در مسیر ثبت جهانی غار علیصدر خواند وگفت: اگر خواهان ثبت جهانی این اثر و معرفی آن در سطح بینالمللی هستیم باید از دانش تبلیغات در این زمینه یاری بگیریم، در صورتیکه اکنون حتی در سطح استان نیز به منظور جذب گردشگر تبلیغات صورت نمیگیرد که این نشاندهنده بیتوجهی مسئولان و عدم شناخت آنان از چنین ظرفیتهایی است .
رئیس کمیسیون اصل نودم مجلس شورای اسلامی، با ابراز خرسندی از حمایتهای استاندار جهت واگذاری مدیریت این غار به بخش خصوصی، تصریح کرد: این مجموعه به دلیل برخورداری از امکانات طبیعی شانس تبدیل شدن به قطب گردشگری بینالمللی را دارد به شرطی که با مدیریت صحیح شرایط اقامتی و تفریحی برای گردشگران فراهم شود./
پایان پیام
دیدگاه شما