به گزارش کورنگ؛ به نقل از گوهرشادنیوز، با پیروزی انقلاب اسلامی در ایران، کشورهای استعمارگر غربی به ویژه آمریکا [بعد از کودتای1332 تقریباً یک تننه همه اموال ایران را غارت می کرد] که منافع متعدد و فراوانی را به لطف شاه پهلوی ذر اختیار داشتند به یکباره دست شان از غارت اموال ملت ایران کوتاه شد.
حکومت پهلوی اجرا کننده خرده فرمایشات آمریکا
طمع آنان به قدری بود که تمام درآمد نفتی را ما[به عبارتی همه بودجه سالانه کشور ]را در نزد خود نگه می داشتند و به جای ان کالاها، خدمات و تولیدات خود را به کشور ما صادر می کردند، با این تفسیر باید گفت; اداره کشور ما با آمریکا بوده و حکومت پهلوی و مجلس آن فرمایشانی آن تنها مجری و اجرا کننده خورده فرمایشات آنان بودند.
اذعان به این مطلب که رژیم پهلوی به واسطه فرصت مجددی که آمریکا برای ادامه حکومت ظالمانه و مستکبرانه اش در اختیار او قرار داده بود، به نوکری تمام معنا برای این دولت تبدیل شده بود.
برای آمریکا تصور اینکه روزی مجبور به خروج از ایران شود و به ناچار منافعش رها سازد، خواب پریشان و فکر آشفته ای بوده است. که با پیروزی انقلاب اسلامی در سال 57 این خواب پریشان به تحقق پیوست و پس از آن هر لحظه آمریکا در پی اجرای نقشه ای بوده تا بتواند مجدداً راهی برای رسیدن خواسته های خود در ایران بوده است.
دشمن برای رسیدن به اهدافش استعماری اش از هر توطئه و خباثتی کوتاهی نکرده است
در این سی و هفت سالی که از عمر انقلاب می گذرد، همواره دشمنان و کینه توزان ایران اسلامی در فکر انتقام از ملتی بودند که نمی خواست زیر سلطه استعمار و استکبارگران باشد و البته این دشمنان در این مسیر از انجام هر توطئه و خباثتی در حق مردم ایران کوتاهی نکرده اند. نفوذ به مجلس و تأثیرگذای بر آن در راستای تحقق خواسته هایشان یکی از توطئه هایی بوده که در این مدت دنبال کرده است.
توجه غربی ها و خصوصاً آمریکا به انتخابات ونفوذ از این طریق در کشور ما ازهمان ابتدای انقلاب اسلامی وجود داشته است با این حال پس از رحلت حضرت امام (ره) تلاشها در این خصوص مضاعف شد.
اولین عناصر نفوذی دشمن توانستند، با استفاده از عدم آگاهی مردم وغفلت برخی مسئولین درششمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی به تنها مرجع قانونگذاری نظام مقدس جمهوری اسلامی ورود کنند. این موضوع با رد صلاحیت شدن 80 نفراز نمایندگان این دوره در مجلس هفتم آشکار شد، بحث نفوذ در این مجلس بسیار جدی بود به گونه ای که فردی کمله دمکرات توانسته بود به مجلس آن دوره راه یابد.
برنامه مدون آمریکا برای نفوذ از طریق انتخابات
اماحضور تاثیرگذار جریان نفوذ در درون حاکمیت و تغییر نظم منطقه ای و تحولات پیش رو دو دلیل اساسی است که باعث شده آمریکاییها برای انتخابات درایران برنامه مدونی داشته باشند.
با قدرت گرفتن چین در شرق آسیا و تأثیرگذاری این کشور بر اقتصاد دنیا، آمریکا را بر آن داشته سیاست چرخش آسیایی و رفت از غرب به شرق آسیا را با هدف مهار چین در پیش بگیرد. البته که آمریکا نمی خواهد با توجه اش به شرق آسیا منافع خود را در غرب منطقه از دست بدهد.
آمریکا با آگاهی از قدرت تأثیرگذاری ایران در منطقه، تضعیف کشور ما را در برابر عربستان و ترکیه با هدف واگذاری منطقه به این آنان در دستور کار قرار داده است. به گونه ای که بتواند ضمن حفظ جایگاه خود، موازنه قدرت را در منظقه به نفع اسرائیل تغییر دهد.
البته آمریکا برای رسیدن به اهداف خود راهبرد و سناریوی دقیقی را از پیش طراحی کرده او برای تحقق این سناریو انتخابات ایران را نشانه گرفته تا از طریق تأثیرگذاری بر دو انتخابات پیش رو خصوصاً خبرگان رهبری، زمینه تضعیف جایگاه رهبری در کشور ما فراهم نموده و ضمناً با نفوذ به درون حاکمیت اهداف بلند مدت خود را در کشور ما پیاده کند.
همراهی برخی چهره های سرشناس با اهداف دشمن
البته آنچه جای تأسف و تأمل دارد، همراهی برخی چهره های سرشناس مدعی اجتهاد با اهداف و برنامه های آمریکا می باشد. این افراد که از آغاز انقلاب نگاهشان به قدرت بود امروز نیز با حرکات و موضع گیری هایی که در تضاد با اهداف و آمارنهای نظام و رهبری است با اشتیاق جهت حضور در مجلس خبرگان رهبری مدعی اصلاح مسیر نظام می باشند.
کشاندن جریان نفوذ به درون حاکمیت سبب خواهد شد، هیچ تحریمی برداشته نشود به گونه ای که باید منتظر ماند تا رئیس جمهور بعدی آمریکا مجدداً برجام را ارائه دهد.
آمریکاییها که تا دیروز ذوق زده از برجام و مذاکره مستقیم با ایران بودند اکنون با ارائه مقاله ای که تحت عنوان اکنون زمان سخت گیری بر تهران فرا رسیده است به دنبال بسیج نمودن سایر کشور ها علیه برجام می باشند با علم کردن حکومت های وابسته به خود سعی در تضعیف نمودن نقش ایران در منطقه دارند.
پیش بینی آمریکا ار پسا برجام در ایران
آمریکا به دنبال این است که از برجام به عنوان اهرم فشار بر کشور ما استفاده کند به این شکل که هرگاه خواسته او در کشور ما عملی نشد، تحریم ها را برگرداند. این کشور عدم حمایت ایران از جبهه مقاومت [خط مقدم جنگ ما با دشمنان اسلام و ایران]را در دوره پسا برجام دنبال می کند.
آمریکا برای تضعیف ایران در دوره بسابرجام از طریق ایجاد وابستگی بیشتر برنامه مدونی را طرح ریزی کرده که آن را از طریق نفوذ در لایه های جکومتی دنبال می کند.
تنها راه ممانعت از نفوذ دشمن و اجرای نقشه های فربکارانه او توجه به درایت های رهبری معظم له در خصوص جلوگیری از دو قطبی شدن جامعه و استفاده از ظرفیت های برجام، همچنین ائتلاف جهارگانه و وارد کردن روس ها به ملاحظات منطقه ای است.
انتهای پیام/
دیدگاه شما