تازه ترین مطالب

تاریخ : 14. بهمن 1392 - 7:41   |   کد مطلب: 10798
از رهگذر اجرای بند 69 قانون بودجه سال 92، هزینه افزایش 30 ریالی تعرفه برق به منظور اصلاح توسعه شبکه برق روستایی اختصاص می‌‌یابد.

به گزارش کورنگ به نقل از خبرگزاری فارس از همدان، بعد از گذشت چند سالی که تعرفه‌های برق به طور ثابت باقی مانده بود طی امسال با تعریف یک ردیف جدید در قبوض برق و دریافت عوارض هزینه‌های برق مشترکین تغییر یافت.

در واقع تصویب پرداخت عوارض برق به عنوان یکی از راهکارها برای هماهنگی هزینه و درآمد صنعت برق در کشور در خرداد ماه امسال به تصویب رسید.

بر اساس بند 69 قانون بودجه سال 92 به ازای هر کیلووات ساعت برق مصرفی مشترکین به جز مشترکین خانگی روستایی مبلغ 30 ریال در راستای توسعه و نگهداری از شبکه‌های برق روستایی و تولید برق تجدیدپذیر و پاک دریافت شد.

در راستای اجرای بند 69 قانون بودجه سال 92 و اعتبارات تخصیص یافته و هزینه شده در سطح استان همدان با مسئول مربوطه به گفت‌وگو نشستیم.

*تخصیص 34 میلیارد ریال برای توسعه و نگهداری شبکه‌های برق روستایی در همدان

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق همدان در این رابطه با اشاره به اجرای بند 69 به خبرنگار فارس گفت: در راستای توسعه و نگهداری شبکه‌های برق روستایی استان همدان مبلغ 34 میلیارد و 800 میلیون ریال طی امسال تخصیص یافته است.

حاجی‌رضا تیموری افزود: از این میزان 3 میلیارد و 300 میلیون ریال تاکنون در استان جذب شده و الباقی نیز تا پایان بهمن ماه جاری جذب می‌شود.

وی تصریح کرد: از آغاز اجرای بند 69 تاکنون 12 میلیارد و 980 میلیون ریال برای اصلاح و بهینه‌سازی، 18 میلیارد و 700 میلیون ریال در راستای توسعه شبکه روستایی و 3 میلیارد و 168 میلیون ریال نیز در زمینه تأمین روشنایی معابر روستاها هزینه شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق همدان با اشاره به اقدامات اجرایی بیان داشت: از جمله اقدامات صورت گرفته در این راستا اصلاح و بهینه 32.5 کیلومتر شبکه روستایی در سطح استان است.

وی یادآور شد: از این میزان 9.5 کیلومتر در ملایر با هزینه 3 میلیارد و 788 میلیون ریال، 3.7 کیلومتر در نهاوند با یک میلیارد و 480 میلیون ریال، 2 کیلومتر در بهار با 800 میلیون ریال، 2.68 کیلومتر در تویسرکان با یک میلیارد و 72 میلیون ریال انجام شده است.

افزایش تعرفه برق

*نصب یک هزار و 983 عدد چراغ در راستای روشنایی معابر روستایی

تیموری تأکید کرد: 2.1 کیلومتر نیز در کبودراهنگ با 840 میلیون ریال، 2 کیلومتر در فامنین با 800 میلیون ریال، 2.5 کیلومتر در رزن با یک میلیارد ریال و 5 کیلومتر در همدان با 2 میلیارد ریال اصلاح و بهینه‌سازی شده است.

وی با اشاره به 46.4 کیلومتر توسعه شبکه روستایی با 18 میلیارد و 700 میلیون ریال در سطح استان ابراز داشت: از این میزان 19 کیلومتر با 4 میلیارد و 72 میلیون ریال در شهرستان ملایر انجام شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق همدان تصریح کرد: در راستای توسعه شبکه روستایی 3 میلیارد و 382 میلیون ریال نیز در نهاوند، یک میلیارد و 249 میلیون ریال در بهار، 798 میلیون ریال در تویسرکان، 795 میلیون ریال در فامنین، یک میلیارد و 262 میلیون ریال در رزن و 4 میلیارد و 298 میلیون ریال در شهرستان همدان هزینه شده است.

تیموری با اشاره به نصب یک هزار و 983 عدد چراغ در راستای روشنایی معابر روستایی تأکید کرد: از این میزان نیز 480 عدد چراغ در شهرستان همدان با 814 میلیون ریال نصب شده است.

وی ادامه داد: در راستای تأمین روشنایی معابر روستایی شهرستان کبودراهنگ نیز 165 عدد چراغ با 271 میلیون ریال نصب شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان اضافه کرد: در شهرستان فامنین و رزن نیز به صورت مجزا 140 عدد چراغ با 237 میلیون ریال هزینه نصب شده است.

وی با اشاره به هزینه 474 میلیون ریال در راستای روشنایی معابر روستایی شهرستان تویسرکان و بهار اضافه کرد: در این راستا 407 میلیون ریال در نهاوند و 491 میلیون نیز در ملایر هزینه شده است.

*واگذاری یک هزار و 700 کنتور جدید به مشترکین

تیموری با اشاره به اهداف اساسی شرکت توزیع نیروی برق استان تأکید کرد: این اقدامات در راستای بند 69 قانون بودجه سال 92 و تأمین برق پایدار و رفع ضعف ولتاژ شبکه‌های برق روستایی اجرایی شده است.

وی خاطرنشان کرد: با اجرای بند 69 قانون بودجه سال 92 در سال جاری یک هزار و 700 کنتور جدید نیز به مشترکین واگذار شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق همدان یادآور شد: علاوه بر اعتبار تخصیص یافته در راستای توسعه و اصلاح شبکه‌های برق روستایی، 13 میلیارد و 200 میلیون ریال نیز برای انرژی تجدیدپذیر و پاک به استان همدان تخصیص یافته است.

وی بیان داشت: این مهم به صورت انرژی فتوولتائیک در برای 11 مسجد و 9 مدرسه به صورت رایگان در سطح استان انجام می‌شود.

تیموری خاطرنشان کرد: این امر در حال حاضر در مرحله برگزاری مناقصه بوده و امید است تا پایان سال اجرایی شود.

سرمایه گذاری در تولید برق

*لزوم سرمایه‌گذاری در زمینه تولید برق و پایداری شبکه‌های برق

فرماندار همدان نیز با اشاره به اهمیت‌ توسعه و اصلاح شبکه‌های برق روستایی به خبرنگار فارس گفت: در حال حاضر برق جایگاه بسیار عمده‌ای در بین خانوارهای شهری و روستایی باز کرده و توجه به این مقوله مهم از ضروریات است.

حسن قهرمانی‌مطلق تصریح کرد: با توجه به جایگاه برق، توجه به این امر هزینه و سرمایه‌گذاری‌ ویژه‌ای در این بخش را می‌طلبد.

وی با اشاره به نقش برجسته برق در بخش تولید، صنعت و خانگی بیان داشت: صنعت برق جزو خدماتی است که قطع آن برای همه ملموس بوده و موجب قطع خدمات و بهره‌وری‌ها در سطح شهرها و روستاها می‌شود.

فرماندار همدان با تأکید بر لزوم سرمایه‌گذاری در زمینه تولید برق و پایداری شبکه‌های برق یادآور شد: این مهم به ویژه در برق صنعتی بسیار اثرگذار خواهد بود.

وی با بیان اینکه در سطح استان همدان تمام روستاها از نعمت برق برخوردار هستند، خاطرنشان کرد: اصلاح و توسعه شبکه‌های روستایی و تأمین روشنایی معابر آنها نیز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

قهرمانی‌مطلق در پایان تصریح کرد: تأمین برق پایدار و روشنایی معابر روستاها قطعاً به زندگی بهتر، امنیت بیشتر و سلامت روستاییان در ترددها کمک می‌کند.

==========

مریم صابری یگانه

==========

انتهای پیام

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت