تاریخ : 25. دى 1392 - 4:49   |   کد مطلب: 10401
گردشگري و ميراث فرهنگي و صنايع‌دستي توسعه‌ همه‌جانبه و چندبعدي پايدار را به دنبال دارد؛ به شرط آنكه صرفاً به جنبه‌هاي اقتصادي آن توجه نشود و تك‌بعدي و تك‌محوري نباشد.

مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان همدان در كارگروه ميراث فرهنگي و گردشگري شهرستان كبودراهنگ با بيان اين مطلب گفت: گردشگري به عنوان يك صنعت صرفاً اقتصادي نيست؛ بلكه تمام جنبه‌ها بايد در آن صورت پذيرد كه نتيجه‌ آن توسعه‌‌ پايدار و همه‌جانبه در شهرها و استان باشد.

به گفته عليرضا ايزدي اگر زيرساخت‌هاي فرهنگي، اجتماعي و سياسي صورت نگيرد، گردشگري به عنوان صنعت اقتصادي و درآمدزا موفق نخواهد بود.

وي ادامه داد: كبودراهنگ با داشتن پتانسيل‌هاي طبيعي و تاريخي بايد توسعه و پيشرفت را سريعتر طي كند كه اين مهم با برنامه‌ريزي‌هاي بلندمدت كارشناسي و تأمين زيرساخت‌هاي لازم مهيا خواهد شد.

ثبت جهاني عليصدر به نتيجه خواهد رسيد

ايزدي درخصوص ثبت جهاني عليصدر هم گفت: اقدامات لازم از سال 84 آغاز شده است كه پس از طي كردن پروسه‌هاي مختلف به نتيجه خواهد رسيد.

وي درخصوص برگزاري جشنواره‌ زمستاني در گل‌تپه اظهار داشت: اين جشنواره‌ها بهترين فرصت براي شناسايي و معرفي فرهنگ‌ها، آداب و رسوم و صنايع‌دستي، گردشگري است كه پخت غذاهاي سنتي، تهيه نان‌هاي سنتي و محلي و... مي‌تواند يكي از اين روش‌ها باشد.

به گفته ايزدي، برگزاري بزرگداشت مفاخر كبودراهنگ و اجراي طرح مطالعه‌ پرنده‌نگري و تالاب شيرين‌سو و استفاده از پتانسيل‌هاي طبيعي اين تالاب و آماده‌سازي زيرساخت‌هاي لازم براي ورود و خروج مسافران داخلي و خارجي(گردشگران) مي‌تواند از ديگر موارد جذب گردشگر در شهرستان كبودراهنگ باشد.

انتشار كتاب كبودراهنگ‌شناسي

وي از انتشار كتاب كبودراهنگ‌شناسي(سيد حسين جعفري) در آينده نزديك خبر داد و گفت: ما آمادگي كامل براي پذيرش برنامه‌ها و پيشنهادات درخصوص ارائه راه‌كارهاي جذب گردشگر را در شهرستان داريم.

ثبت ملي 206 اثر در كبودراهنگ

فرماندار كبودراهنگ نيز گفت: كبودراهنگ به طور ميانگين پذيراي 700 هزار نفر مسافر و گردشگر داخلي و خارجي است كه از غار عليصدر، تالاب و سد شيرين‌سو، مناطق تاريخي و طبيعي بازديد مي‌كنند.

مسلم غلامي با بيان اينكه 206 مورد از آثار كبودراهنگ به ثبت ملي رسيده‌اند، اضافه كرد: صرفاً منابع طبيعي چون وجود كوه‌ها در اين مناطق مي‌تواند از موارد گردشگري باشد كه با برنامه‌ريزي و ارائه خدمات مي‌توان از اين نعمت الهي و طبيعي بيشترين بهره را برد، البته با آسان كردن تردد و حمل و نقل و برطرف كردن موانع و موارد، ساخت اقامتگاه‌ها و هتل‌ها، تكميل خدمات بهداشتي بين مسيرها، ايجاد مراكز صنايع‌دستي و فروشگاه‌ها و نمايشگاه‌هاي صنايع‌دستي، مرمت آثار باستاني و... مي‌توان جذب گردشگري را در منطقه بالا برد.

منبع: همدان پیام

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت