به گزارش کورنگ، معاون سياسي امنيتي استاندار وجود حوزه علميه در كبودراهنگ را به عنوان شهرستاني با سابقه ديني و مشاركت همهجانبه مردم در تمام صحنهها از ضروريات دانست و گفت: از آنجايي كه حوزههاي علميه محورهاي اصلي حركتهاي انقلابياند، ساخت حوزه در مناطقي چون كبودراهنگ نياز مبرم مردم متدين اين منطقه است.
محمدابراهيم الهيتبار با بيان اينكه منشأ حركت امام(ره) از حوزههاي علميه بوده است، ادامه داد: در تمام دنيا جنبشها و حركتهاي آزاديخواهانه فراواني صورت گرفته كه هيچكدام چون حركت انقلاب اسلامي ايران مقاومت و پايداري نداشته است و اين پيروزي با توجه به باورها و اعتقادات مردم ولايتمدار و رهبري و هدايت آنها با محوريت روحانيت و همراهي قشر دانشگاهي و تحصيلكردهها به پيروزي رسيده و تداوم و ماندگاري اين انقلاب مردمي با ادامه دادن مسير خط مشي رهبري و حفظ محورهاي اصلي آن صورت ميگيرد.
به نمايش گذاشتن وحدت ملي ديگر
به گفته وي امروز شاهد تداوم اين حركت با حضور حداكثري مردم ديندار و ولايتمحور در صحنههاي سياسي، اقتصادي و فرهنگي جامعه هستيم كه با حضور در راهپيمايي 22 بهمن؛ وحدت ملي عظيمي را در سطح بينالمللي به نمايش خواهيم گذاشت.
توجه ويژه استاندار براي ساخت حوزه علميه
امام جمعه كبودراهنگ نيز در اين مراسم ضمن اشاره به نقش بيبديل حوزههاي علميه در جامعه گفت: حوزههاي علميه در راستاي حفظ ارزشهاي الهي و فرهنگسازي در جوامع و برقراري امنيت نقش تأثيرگذاري دارد.
حجتالاسلام يوسف روحاني افزود: حوزه علميه عظيم كبودراهنگ با همكاري و همياري مردم، خيران و مسئولان در حال احداث است كه اميد است با توجه ويژه استاندار نيز شاهد بهرهمندي از اين پروژه عظيم باشد.
شايان ذكر است؛ حوزه علميه خواهران با 35 نفر طلبه خواهر در ساختمان خريداري شده، تحصيلات خود را از بهمنماه آغاز كرده است.
طرحهاي كشاورزي
از پروژههاي قابل بهرهبرداري در بخش كشاورزي به افتتاح پروژههاي پرورش برهپرواري و پرواربندي گوساله در روستاي اورقين بخش مركزي كبودراهنگ ميتوان اشاره كرد.
با اين توضيح كه پروژه پرورش برهپرواري با 200 رأس در سال 92 آغاز به كار كرده و بيش از 3 نفر اشتغالزايي داشته و بيش از 3 هزار 456 ميليون ريال در اين بخش سرمايهگذاري شده است.
پروژه برهپرواري 300 رأسي با سرمايه بيش از 3 هزار و 584 ميليون ريال در سال 92 و با 4 نفر اشتغالزايي پروژهاي عنوان شده از فعاليتهاي حوزه كشاورزي در روستاي اورقين كبودراهنگ در بخش پرورش دام و طيور بوده است.
كبودراهنگ داراي رتبه نخست كشوري
الهيتبار در مراسم افتتاح اين پروژهها ضمن اشاره به اينكه در حوزه كشاورزي رتبههاي نخست كشوري را به خود اختصاص داده است، گفت: كبودراهنگ شهرستاني است كه در حوزه آبياري تحت فشار و ايجاد تعاونيهاي توليد جزو نخستين ايجادكنندههاي كشوري بوده است و به عنوان نماد كشاورزي و توليد استان مطرح است.
سطح برداشت نگرانكننده است
وي با بيان اينكه سطح برداشت آبهاي زيرزميني در كبودراهنگ نگرانكننده است، گفت: با مديريت منابع آبي و استفاده از فرصتها براي توليد ثروت و همچنين استفاده از منابع نيروي انساني ميتوان به بررسي بحران آب در منطقه پرداخت.
گازرساني به 3 روستا
از ديگر برنامههاي معاون سياسي امنيتي استاندار همدان و مسئولان شهرستان بهرهبرداري از پروژههاي گازرساني به نقاط دوردست منطقه بود كه گازرساني به روستاهاي عبدالمؤمن، صفاريز و كندبلاغي از جمله ديگر طرحها بود.
گازرساني روستاي عبدالمؤمن با هزينهاي بالغ بر 8 هزار و 815 ميليون ريال از محل اعتبارات ملي، گازرساني روستاي صفاريز با بيش از 4 هزار و 100 ميليون ريال و گازرساني روستاي كندبلاغي با هزينه هزار و 845 ميليون ريال است.
معاون سياسي امنيتي استاندار در مراسم افتتاح اين پروژهها نيز گفت: عقبه انقلاب اسلامي مردمي پرشور و با احساس، شجاع، غيور و مقاوم است كه با از جانگذشتگي با تمام وجود حافظان خاك ميهن عزيزمان هستند.
الهيتبار با بيان اينكه دستاورد اين انقلاب پيشرفت و خدماتي است كه اكنون به دورترين نقاط كشور نيز سرازير شده است و مردم شاهد اين پيشرفت هستند، اظهار داشت: مديون خون شهدا و رهبري عالمانه امام خميني(ره) هستيم همچنين در حال حاضر به كل دنيا ثابت شده است كه تمام پيشرفتهاي غنيسازي و هستهاي حق ايران است و مذاكرات ژنو براي دولتهاي ديگر نشاندهنده پذيرش اين حق براي ملت ايران است البته اين مذاكرات با حضور مردم در حماسه 24 خردادماه 92 صورت نميگرفت.
عظيميمجذوب- خبرنگار همدانپيام
دیدگاه شما