به گزارش کورنگ به نقل از خبرگزاری شبستان: آتشی که فتنه 88 به جان نظام انداخت سالها از اذهان ملت پاک نخواهد شد. فتنهای که با برنامه ریزیهای دقیق سرویسهای امنیتی غرب به راه افتاد و توسط ایادی داخلی آنها به اجرا گذاشته شد. در داخل کشور دو گروه بودند که در جریان فتنه 88 نقشی غیرقابل انکار را ایفا میکردند. گروه اول تئورسینهای فتنه بودند که سعی میکردند با تئوریزه کردن توهم تقلب و استفاده از آن به عنوان اسم رمز، علیه نظام آشوب و اخلال ایجاد کنند و به زعم خود حیات جمهوری اسلامی را به مخاطره اندازند. این گروه با استفاده زنجیرهای از رسانهها و شبکههای اجتماعی میکوشید هجمه خود علیه نظام را هر روز افزایش دهد. افرادی نظیر بهزاد نبوی، مصطفوی تاج زاده، محسن امین زاده و در سطوح پایینتر امثال محمد قوچانی نقش تئورسین را در جریان فتنه 88 ایفا میکردند. این گروه تلاش داشتند توهم توطئه را در اذهان القاء کرده و جو جامعه را تا حد امکان متشنج کنند و بستر را برای کودتایی مخملی آماده سازند. هرچند که نقش این گروه بیتردید بسیار مخرب بود اما گروه دوم هم در تخریب نظام و جمهوری اسلامی از هیچ اقدامی فروگزاری نکرد. این گروه وظیفه حمایت و پشتیبانی مالی و لجستیکی از آشوبها را بر عهده داشت. به واقع گروه اول حمایتهای نرم افزاری و گروه دوم حمایتهای سخت افزاری از آشوب گران را تقبل کرده بودند.
در میان گروه دوم که با تمام توان از اخلالگران حمایت مالی و لجستیکی کرد، مهدی هاشمی بهرمانی شاخصترین چهره بود. کسی که بعدها شاه کلید فتنه نام گرفت و درخواستها برای محاکمه وی بالا گرفت. اما وی اندکی پس از پایان آشوبها از کشور فرار کرد. هرچند که بهانههای مختلفی برای خروج وی از کشور ذکر شد. هاشمی رفسنجانی در همان مقطع علت خروج فرزندش از کشور به مقصد انگلیس را ادامه تحصیل عنوان کرد و گروهی نیز گفتند که وی برای پیگیری پارهای از کارهای دانشگاه آزاد، که در آن زمان ملک مطلق خاندان هاشمی محسوب میشد، به انگلیس سفر کرده است. اما تحصیل و پیگیری امور مربوط به دانشگاه آزاد پوششی بیش نبود و وی از ترس خشم انقلابی مردم و محاکمه قوه قضا به خارج از کشور گریخته بود و به انگلیسی پناه برده بود که با جمهوری اسلامی احقاد بدریه و حنینیه داشته و دارد.
با وجود فرار آقا زاده هاشمی رفسنجانی به خارج، مطالبهها برای محکمه وی هیچگاه فروکش نکرد و حتی مسولان قوه قضائیه نیز اعلام کردند که مهدی هاشمی باید برای پاسخگویی به یک سری ابهامات در دادگاه حاضر شود.
حتی بسیاری خواهان آن بوند که اینترپل برای بازگرداندن یکی از اصلیترین عاملان فتنه ، 88 که خسارات جبران ناپذیری به نظام وارد کرده بود، وارد عمل شود.
با این حال لابی قدرتمند خاندان هاشمی هیچگاه اجازه اتخاذ تدابیر لازم برای بازگردانده شدن شاه کلید فتنه به کشور را نداد. اما اخیرا اخباری شنیده میشود که فیل آقا زاده لندن نشین یاد هندوستان کرده و مهدی هاشمی عزم وطن کرده است. هرچند که در این خصوص اما و اگرهای بسیاری وجود دارد اما بعید نیست که پسر دوم هاشمی رفسنجانی به زودی وارد کشور شود. درباره علت بازگشت وی از هم اکنون گمانه زنیهای بسیاری مطرح است و تحلیلهای بسیاری درخصوص چرایی بازگشت مهدی هاشمی شنیده می شود.
به واقع در آستانه مهر ماه و بازگشایی دانشگاهها بسیاری بر این باورند که وی میخواهد با بازگشت خود، تشکلهای دانشجویی را که به صورت سنتی به اصلاح طلبان نزدیک هستند، مجددا سازمان دهی کند و به نفع پدرش و هم مسلکاناش وارد میدان سازد. خصوصا که با توجه به اهمیت سال جاری، نقش تشکلهای دانشجویی بیش از پیش پررنگ خواهد بود لذا بسیج کردن آنها برای خاندان هاشمی از اهمیتی ویژه برخوردار است.
در این میان به نظر میرسد که نزدیک بودن انتخابات ریاست جمهوری هم در بازگشت مهدی هاشمی به کشور نقشی مهم دارد. به واقع مهدی هاشمی پس از انتخابات ریاست جمهوری 88 از کشور گریخت و در آستانه انتخابات 92 به کشور باز خواهد گشت تا در جریان این انتخابات هم نقش شاه کلید را مجددا ایفا کند. از آنجا که رسانههای منتسب به خاندان هاشمی مدتهاست تلاش دارند فضا را انتخاباتی کنند و حتی با آسمان و ریسمان به هم بافتن زمینه را برای ورود مجدد هاشمی رفسنجانی به انتخابات فراهم سازند، حضور مهدی هاشمی برای این جریان اهمیتی انکار ناپذیر دارد. مهدی هاشمی باید در کشور حضور داشته باشد تا این جریان از یک عقبه لجستیکی قدرتمند با توانایی لابی منحصر به فرد برخوردار باشد تا بتواند اهداف خود را در آستانه انتخابات ریاست جمهوری پیش ببرد.
اما در این میان دستگاههای امنیتی و قوه قضا موظف هستند که با شاخصترین چهره فتنه 88، بیاندک مصلحت اندیشی برخورد کنند و اجازه تکرار سناریوی فتننه 88 را در انتخابات پیش روی ندهند. شاه ماهی فتنه باید در تور عدالت باشد نه آنکه در فضای سیاسی کشور جولان دهد و به نفع پدرش و طیف حامی وی و دیگر جریانهای مطرود تاخت و تاز کند.
پایان پیام/
دیدگاه شما