تازه ترین مطالب

تاریخ : 14. فروردين 1393 - 18:46   |   کد مطلب: 12160
همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)مردم ولایی و مؤمن شهرستان کبودراهنگ در شهرها و روستاهای این شهرستان با برپایی مجالس و مراسم عزاداری در غم یاس کبود، به سوگ نشستند.

به گزارش کورنگ، همزمان با سالروز شهادت جانسوز، حضرت فاطمه زهراء(سلام الله علیها)مردم ولایی و مومن شهرستان کبودراهنگ همانند سراسر کشور با برپایی مجالس و مراسم ویژه، این روز به سوگ نشستند.

هیئتی های کبودراهنگ در سوگ شهادت دخت رسول مکرم اسلام با غم و اندوه به کوچه ها و خیابان آمدند و در عزاداری آن سیده پهلو شکسته عالمیان به سر و سینه زدند تا در تسلی غم عظمای فرزندش شریک باشند.

مساجد و آستان مقدس بقاع متبرکه و امامزادگان این شهرستان نیز که از آغاز فاطمیه برنامه های متنوعی را در جهت اجرای طرح آرامش بهاری برگزار کرده اند، در شب و روز شهادت دخت رسول مکرم اسلام حال و هوای خاصی به خود گرفت و با قرائت زیارت حضرت فاطمه زهرا(س) و اجرای برنامه های مداحی وسخنرانی فضای شهرها و روستاهای شهرستان را یکپارچه فاطمی کرد.

برنامه مداحی و سخنرانی هم در طول شبهای فاطمیه با حضور مردم و سخنرانی وعاظ و مداحان شهرستان ادامه پیدا کرد.

دفاع جانانه حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) بعد از شهادت رسول گرامی اسلام از حریم ولایت آن چنان اهمیتی دارد که می توان آن را تداوم بخش اسلام ناب و رهبری ائمه معصومین به عنوان رکن اصلی اسلام قلمداد کرد.

یکی از القاب فاطمه زهرا(سلام الله علیها) «ام ابیها» است؛ پیامبر گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله وسلم) می خواستند با این لقب زیبا شدت علاقه خود را نسبت به فاطمه زهرا(سلام الله علیها) بیان کنند و نشان دهند که به فرزند خود عشق می ورزند.

شاید این لقب نشانه آن است که پیامبر اسلام می خواستند احترام به شخصیت دخترش را از نوع احترام او به شخصیت مادر گرامیش است.

دفاع از ولایت مهم‌ترین درس زندگی حضرت فاطمه زهرا(س)

امام جماعت مسجد جامع روستای بابان در مراسم عزاداری شهادت سیده زنان عالمیان ضمن تسلیت ایام شهادت جانسوز دخت مکرم رسول اکرم، اسوه پاکدامنی اظهار داشت: دفاع از حریم ولایت مهم‌ترین درس از زندگی حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) است.

حجت الاسلام علیرضا رسولی گفت: دخت رسول گرامی اسلام(ص) خیر کثیری است که خداوند متعال به عنوان پاداش به رسول اکرم (ص) داد که تا قیامت نتایج ارزشمند و معنوی زندگی آن بزرگوار باقی خواهد ماند.

وی بر شناخت هر چه بیشتر سیره و ابعاد زندگی و شخصیت آن حضرت تاکید کرد و گفت: آن حضرت اسوه ای است که با تحمل مشقت و سختی‌های فراوان در طول عمر کوتاه اما پر برکت خود نشان داد در راه دفاع از حریم ولایت بی نظیر است و مادر و همسری مهربان و نمونه برای همه زنان عالم است.

حجت الاسلام رسولی بر الگو پذیری و تأسی از آن حضرت تأکید کرد و گفت: فاطمه زهرا(س) شاهراه سعادت و خوشبختی در همه اعصار و قرن ها است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به سختی ها و مصائب زهرای مرضیه اشاره کرد و گفت: مصائب فاطمه زهرا(س) بعداز رحلت جانسوز پيامبر بسیار شدید و سنگین بوده است به طوری که پیکر مطهر پيامبر(ص) هنوز کفن نشده بود که برخی از ریاست طلبان در مکان «سقيفه بنی ساعده» جمع شدند تا برای پيامبر(ص) جانشين تعیین کنند و در این زمان حضرت فاطمه با مراجعه به خانه مهاجرین و انصار عواقب این بدعت بزرگ را گوشزد کرد و حجت را با آنان تمام کرد اما مردم نادان و بی بصیرت با تعيين و انتخاب خليفه، ظلم بزرگی را در تاريخ به ثبت رساندند.

این عالم دین تاکید کرد: حضرت زهراء(سلام الله علیها) برای دفاع و حمایت از حقوق حضرت علی (ع) تا فدا کردن جان خویش از پا ننشست و غاصبان حکومت درب خانه آن حضرت را به آتش کشیدند و پهلوی آن حضرت را که باردار بود با لگد شکستند و جنایتی را در دل تاریخ مرتکب شدند که تا همیشه روسیاه در نزد خدا و پیامبر باشند و بی شک اين لکه ننگ از دامان جنايتکاران پاک نخواهد شد.

پایان پیام/

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت