به گزارش کورنگ، ابراهیم کارخانهای امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در همدان با اشاره به تذکرات ارائه شده در صحن علنی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در این تذکرات از رؤسای قوای سهگانه کشور خواستم که از برخورد شعاری در عرصه فرهنگ و اقتصادی مقاومتی پرهیز کرده و برنامهمحوری و اجرا را جایگزین تبلیغمحوری کنند.
وی گفت: در تذکر دیگری از وزیر امور خارجه خواستم پاسخ انقلابی و در خور شأن ملت رشید ایران به قطعنامه سخیف پارلمان اروپا با راهبرد اتخاذ سیاست مقتدرانه در روابط دیپلماتیک داشته باشد زیرا متأسفانه این مهم در مذاکرات هستهای اخیر نادیده گرفته شده و منجر به اقدام گستاخانه و بیادبانه از سوی پارلمان اروپایی شده است.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی گفت: از قوه قضاییه و وزارت کشور نیز خواستم در رابطه با سخنان سخیف و موهن یکی از عوامل فتنهگر در همدان، اقدام عاجل مبذول و نتیجه را به اطلاع مردم شریف همدان برسانند.
وی با اشاره به تذکری به دولت مبنی بر برنامهریزی، تسهیل و رفع موانع ورود نقدینگی 500 هزار میلیارد تومانی به چرخه توسعه و پیشرفت صنعتی و رفاه اجتماعی کشور با تکیه بر دانش و فناوریهای نوین در راستای ارتقای قدرت تولید ساخت داخل ابراز داشت: اتخاذ ساختار لازم برای واقعیسازی و کنترل قیمتها و جلوگیری از گرانی که بیشترین فشار را بر اقشار محروم و متوسط جامعه وارد آورده است، از دیگر موضوعات بود.
کارخانهای افزود: به وزیر راه و شهرسازی مبنی بر اتمام هرچه سریعتر آزادراه ساوه ـ همدان تذکر دادم زیرا بیش از 90 درصد عملیات اجرایی آن به اتمام رسیده است.
وی اتمام پروژه راه آهن تهران ـ همدان در سال جاری را از دیگر ضروریات دانست و ابراز داشت: این پروژه سابقه دیرینهای در ذهن مردم شریف و نجیب همدان دارد.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی افزود: به وزیر نیرو نیز مبنی بر اتمام هر چه سریعتر فاز یک تغییر سیستم خنککننده نیروگاه شهید مفتح از تر به خشک و انتقال پساب سیستم فاضلاب همدان به نیروگاه برای جلوگیری بهرهبرداری از منابع رو به اتمام ذخایر آبی منطقه تذکر داده شد.
وی از تذکر به وزیر صنعت، معدن و تجارت مبنی بر ضرورت عاجل تحول اساسی در فرآوری ذخایر عظیم معدن و جلوگیری از خامفروشی معادن به عنوان جایگزین هدفمند صادرات نفت خام در راستای تحول در رشد اقتصادی و خوداتکایی کشور خبر داد.
کارخانهای در پایان ابراز داشت: به وزیر جهاد کشاورزی نیز بر ضرورت برنامهریزی اساسی برای رفع موانع توسعه کشاورزی و اجرای نقشه جامع علمی کشاورزان به عنوان محور اصلی پیشرفت کشاورزی نوین در راستای نیل به اهداف ابلاغی اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری تأکید شد.
انتهای پیام
دیدگاه شما