به گزارش کورنگ به نقل از خبرنگار هگمتانه، محمد علي پورمختار چهارشنبه گذشته در همايش همانديشي خيرين كبودراهنگي مقيم همدان در اردوگاه فجر همدان با بيان اينكه تأكيد مقام معظم رهبري بر توجه مديران به اقتصاد مقاومتي است، گفت: اما متأسفانه تاكنون هيچ اقدام اجرايي در اين راستا انجام نشده است و مديران تنها به شعار دادن مشغول هستند.
پورمختار افزود: متأسفانه وزرا به دليل حجم بالاي مطالبات نمايندگان و ساير مديران كمترين وقتي براي برنامهريزي آينده ندارند، اين معضل در خصوص نمايندگان نيز وجود دارد چرا كه همواره در حال پاسخگويي به مطالباتي هستند كه گاه ربطي به مجلس ندارد.
وي با بيان اينكه جاي مجلس و دولت عوض شده و اين دو نهاد همواره در كار يكديگر دخالت ميكنند، اظهار كرد: تا زماني كه به توليد و اقتصاد و مديريت جهادي بيتوجهي شود هيچ مددجوي كميته امداد نه تنها توانمند نميشود بلكه اين نهاد روز به روز گستردهتر خواهد شد.
وي با اشاره به تأسيس كميته امداد امام خميني(ره) به دستور رهبر كبير انقلاب افزود: اينكه به جايي برسيم كه كميته امداد مجبور شود به تنهايي امور مربوط به محرومان را اداره و در راستاي آن دست نياز به سمت خيرين دراز كند از مديريت اقتصادي كشور قابل قبول نيست.
مدير كل كميته امداد امام خميني(ره) استان نيز در ادامه مراسم كمكهاي ميلياردي مردم به كميته امداد را حاصل نيت خير رهبر كبير انقلاب دانست و گفت: اولويت اين نهاد توانمندسازي مددجويان و پرهيز از گدا پروري است.
عليرضا ابراهيمي با اشاره به توانمندسازي 120 هزار خانواده در سال گذشته افزود: امسال 32 درصد اعتبارات كميته امداد دولتي، 28 درصد تسهيلات بانكي و 40 درصد كمكهاي مردمي است كه براي تحقق آن ستاد همگاني شدن كمكهاي مردمي تشكيل و در چهار زيرساخت مسجد محوري، مدرسه محوري، دانشگاه محوري و صنوف محوري به دنبال بهرهمندي از ظرفيتهاي خيرين هستيم.
وي با تأكيد بر بهرهمندي بيشتر از ظرفيتهاي مردمي در پيشبر اهداف كميته امداد اظهار كرد: بايد يك درصد از جامعه به عنوان امداديار جذب كميته امداد شوند.
وي با اشاره به وجود هزار و 190 واحد مسكوني غيرمقاوم مددجويان در شهرستان كبودراهنگ گفت: 331 خانواده نيز مسكن غير قابل سكونت دارند.
ابراهيمي افزود: 117 بيمار صعبالعلاج نيز زير پوشش كميته امداد در اين شهرستان هستند كه نياز به حمايت بيشتر خيرين دارند.
فرماندار كبودراهنگ نيز در ادامه با بيان اينكه كبودراهنگ به لحاظ وسعت بزرگترين شهرستان استان است، گفت: در اين شهرستان 120 هزار نفر در 128 روستا و 30 هزار نفر در سه شهر زندگي ميكنند.
احسان قنبري با اشاره به مشكل كمآبي در كبودراهنگ حضور برخي افراد سودجو به بهانه توليد محصولات كشاورزي را مشكلي بزرگتر دانست و افزود: نبايد اجازه دهيم عدهاي قليل منابع آبي شهرستان را براي توليد محصولات غيرضروري مانند هنداونه و خيار به يغما ببرند.
وي برپايي چنين همايشهايي را براي رفع مشكلات سودمند دانست و اظهار داشت: اگر بنا باشد اتفاقي بيفتد بايد به همت خيرين و نخبگان انجام شود.
وي يادآور شد: به دنبال ايجاد هستههايي صرفاً براي مشورتدهي به مديران براي پيشرفت شهرستان هستيم.
مدير كميته امداد شهرستان كبودراهنگ نيز در ابتداي مراسم گفت: در اين شهرستان بيش از? هزار و ??? خانواده تحت پوشش كميته امداد هستند كه به تمام مشكلات آنها رسيدگي ميشود.
جمشيد محمدي با اشاره به فعاليت 510 خانواده مددجو در بافت فرش افزود: در حال حاضر 56 هزار رأس دام كه 13 درصد دام استان را شامل ميشوند به ارزش 285 ميليارد ريال در اختيار مددجويان كميته امداد شهرستان كبودراهنگ است.
وي اظهار كرد: سال گذشته 766 نفر از مددجويان از تسهيلات خودكفايي استفاده كردند.
دیدگاه شما