به گزارش کورنگ، محمدعلی پورمختار در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در همدان، با اشاره به اثرات منفی زمین خواری در جامعه اظهار کرد: مسئولیت برخورد با مدیرانی که در زمینخواری دست دارند، بر عهده هر وزیری است.
وی افزود: کمیسیون اصل نود مجلس در حد پیگیری و نظارت وظیفه داشته و با کسانی که در وظایف خود تعلل کرده و با زمینخواران همکاری میکنند برخورد کرده و گزارش را به اطلاع مردم میرساند.
پورمختار با تاکید بر اینکه برخورد با زمینخواران به شدت در حال پیگیری است، عنوان کرد: فضای خوب همکاری در قوه قضاییه و دولت برای برخورد با زمینخواران ایجاد شده که باید مستمر باشد.
نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس بیان کرد: برخورد با زمینخواران باید به گفتمان تبدیل شود و در عمل هم شاهد جلوگیری از این پدیده زشت باشیم تا بتوان به نتایج قابل توجهی دست پیدا کنیم.
پورمختار با اشاره به اینکه در هر استان دو یا سه زمینخوار حرفه ای داریم، تصریح کرد: مابقی افراد متخلف در زمینه زمینخواری جز حلقههای پایین تر بوده و یا بخشی از گروه زمینخواران حرفه ای محسوب میشوند.
وی با بیان اینکه پدیده زمینخواری در سه استان شمالی، اصفهان، تهران و البرز بیشتر رخ میدهد، گفت: زمینخواران با هماهنگی برخی دستگاهها اراضی را تغییر کاربری داده و یا تفکیک کرده و سپس آنها را واگذار کردهاند.
پورمختار تاکید کرد: بعضا ایراد و اشکال این است که در جلوی چشم برخی مسئولان پدیده زمینخواری اتفاق میافتد ولی مدیران تحرکی از خود نشان نمیدهند.
رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: امیدوارم این مسئولان به خود بیایند وگرنه کمیسیون و دستگاههای نظارتی به طور حتم با آنها برخورد میکند.
وی با اشاره به اینکه آمار زمینخواری در استان همدان پایین است، گفت: ولی در دامنههای الوند ساختمانهایی در حال رشد هستند که هشداری برای مسئولان استان است.
نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس عنوان کرد: با توجه به اینکه استاندار همدان نسبت به این گونه مسائل حساس است باید اقدام قاطعی در برخورد با متخلفان صورت گیرد.
پورمختار با اشاره به اینکه قاچاق به عنوان یکی از مباحث مهم و عمده در کشور بیداد میکند، تصریح کرد: سالانه 40 میلیارد دلار در کشور قاچاق کالا صورت میگیرد که عدد بسیار بزرگی است و مسئولان باید پاسخگو باشند.
انتهای پیام
دیدگاه شما