تازه ترین مطالب

تاریخ : 2. آذر 1393 - 5:54   |   کد مطلب: 17203
روستاهايي كه بالاي هزار و 500 نفر جمعيت داشته باشند يك نفر بومي به عنوان كتابدار در آن روستا مشغول به كار مي‌شود.

به گزارش کورنگ، فرماندار كبودراهنگ در نشست شوراي فرهنگ عمومي اين شهرستان افزود: در 21 روستا ودر 3 بخش مركزي، گل‌تپه و شيرين‌سو اين امكان وجود دارد كه يك نفر بومي با مدرك ليسانس در كتابخانه روستا به مردم خدمت كند كه اين موضوع هم به عنوان ايجاد اشتغال و هم به عنوان بالا رفتن فرهنگ مطالعه در روستاه مثمرثمر است.
احسان قنبري اظهارکرد: مطالعه كتاب بايد در بين مردم فرهنگ‌سازي شود و مردم بتوانند با كتاب بيشتر انس بگيرند و مطالعه بيشتري درباره موضوعات گوناگون داشته باشند و مطالعه كتاب را يكي از اولويت‌هاي كاري خود قرار دهند.
امام‌جمعه كبودراهنگ نيز ضمن تأكيد بر مطالعه كتاب افزود: امروزه مطالعه از طريق اينترنت و... وجود دارد ولي مطالعه كتاب يك چيز بي‌بديلي است و هيچ چيز نمي‌تواند جاي كتاب را بگيرد. بنابراين مطالعه كتاب ويژه است و نقش كتاب بايد ترويج يابد.
حجت‌الاسلام روحانی افزود: اگر فرهنگ مطالعه در جامعه جا بيفتد بسياري از مشكلات مرتفع مي‌شود. بنابراين مسئولان بايد هم خود اهل مطالعه باشند و هم مردم عادي را تشويق به مطالعه كنند؛ زیرا اگر در جامعه امروزي كسي مطالعه نداشته باشد زيان مي‌بيند.
مسئول امور اداره كتابخانه‌هاي شهرستان سيد جواد معيني نيز در اين‌ نشست گفت: 6 باب كتابخانه نهادي و 2 باب كتابخانه مشاركتي هلال‌احمر و پايگاه نوژه در اين شهرستان وجود دارد كه 77 هزار جلد كتاب در اين كتابخانه‌ها موجود هستند و سرانه شهرستان در زمينه كتاب 55 جلد كتاب براي هر 100 نفر است و هزار و 100 نفر نيز عضو فعال اين كتابخانه‌ها هستند.
سيد حسين جعفري افزود: ما بايد طوري فرهنگ‌سازي كنيم كه مردم به سمت خريد و مطالعه كتاب بروند تا بتوانند در صورت وجود مشكلات براي مرتفع كردن مشكلات از كتاب كمك بگيرند و با مطالعه كتاب‌هاي مختلف بار علمي خود را افزايش دهند.
در پايان اين نشست در خصوص موضوعات مختلف فرهنگي شهرستان بحث و تبادل نظر و از كتابداران شهرستان كبودراهنگ قدرداني شد./ همدان پیام

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت