به گزارش کورنگ به نقل از خبرگزاری تسنیم از همدان، محمدعلی پورمختار ظهر امروز در شورای برنامه ریزی و توسعه استان همدان با اشاره به اینکه توقعات از بانک ملی ایران بالاست، اظهار کرد: امیدواریم با تصمیماتی که گرفته میشود بیشترین نفع را در استان ببریم.
وی با اشاره به اینکه همدان به عنوان یک استان دارای کشاورزی شناخته شده است، گفت: بخش کشاورزی نیازمند حمایت جدی است و مدیران باید در این راستا گامهای جدی و اساسی بردارند.
پورمختار با تاکید بر اینکه برای گسترش بخش کشاورزی نیازمند برنامهریزی هستیم، عنوان کرد: به علت اینکه کشاورزی کفاف تولید و درآمد استان را نمیدهد باید به بخش صنعت در استان نیز توجه شود.
وی با اشاره به اینکه همدان شهر صنعتی نیست، تصریح کرد: همدان در آغاز راه صنعت است و بخش صنعت باید برای کمک به بخش کشاورزی گسترش یابد که در این زمینه نیازمند همکاری و کمک بانکها هستیم.
نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس درباره طرح تفصیلی شهر لالجین نیز گفت: قرار بود شهرک سفال در این شهر ایجاد شود به جای آن شهرک چینیآلات بهداشتی و سرامیک ایجاد کردند.
وی با تاکید بر ضرورت ایجاد شهرک سنتی سفال در شهر لالجین بیان کرد: با تصویب طرح تفصیلی شهر لالجین میتوان امیدوار بود که این شهر پلههای رشد و ترقی را یکی پس از دیگری طی کنند.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس نیز در این جلسه بیان کرد: همدان در آستانه تحولی بزرگ قرار دارد که برای انجام آن نیاز است تا عزم استانی و ملی را به کار ببندیم.
امیر خجسته اظهار کرد: از افراد بومی استان همدان تعداد بسیاری در پستهای کشوری در حال خدمت هستند که باید از ظرفیت آنها برای توسعه و پیشرفت استان استفاده کرد.
وی با اشاره به ظرفیتهای استان همدان در زمینههای مختلف تصریح کرد: همدان میتواند مسیر توسعه را به سرعت طی کند ولی نیاز است تا مدیران کشوری این موانع را از مسیر بردارند.
مدیرکل راه و شهرسازی استان همدان نیز در این جلسه از طراحی شهر جدید حورا در سه فاز اجرایی خبر داد و گفت: طرح جامع شهر حورا در شورای برنامهریزی و توسعه استان مورد تصویب قرار گرفت.
محمد رودباری با اشاره به اینکه مسائل آب و فاضلاب، خدمات شهری، خدمات زیر بنایی و روبنایی، برق رسانی و نداشتن معارض زمینها مورد بررسی قرار گرفته است، گفت: پس از مصوبه شورای برنامهریزی مسائل مربوط به شهر حورا پیگیری میکنیم.
وی با بیان اینکه شهر جدید حورا مجری دارد، تصریح کرد: افق جمعیتی در نظر گرفته شده برای این طرح 120 هزار نفر بوده و در فاز اول در 6 هزار هکتار زمین تعریف می شود.
رودباری با بیان اینکه اعتبار مورد نیاز اولیه برای اجرای شهر حورا توسط شرکت عمران شهرهای جدید تامین میشود، تاکید کرد: شهرهای جدید باید از محل فروش زمین برای خود درآمدزایی داشته باشند.
وی عنوان کرد: به لحاظ اینکه در آغاز شهرهای جدید در زمینه فروش زمین و درآمدزایی مشکل دارند شرکت عمران شهرهای جدید از نظر اعتباری این شهرها را کمک میکند تا بتوانند به مرحله واگذاری و فروش زمین برسند.
رودباری تاکید کرد: شهر حورا در نسل نو شهرهای جدید تعریف میشود و دولت قصد دارد در کنار شهرهای بزرگ شهرهای جدید را تعریف کند که پس از 18 شهر جدید در کشور 12 طرح جدید نیز اضافه می شود.
وی با اشاره به اینکه شهر حورا در ابتدا در زمینی به مساحت 6 هزار هکتار تعریف میشود، گفت: در فازهای ابتدایی شهر حورا در محدوده های 400 هکتار اجرا میشود تا بتوان با برنامهریزی شهر را اجرایی کرد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان همدان با بیان اینکه اجرا و ایجاد شهر جدید حورا سبب پویایی استان همدان میشود، گفت: با آغاز عملیات اجرایی شهرهای جدید باب بزرگ و تازه در زمینه اشتغال زایی در استان باز میشود.
انتهای پیام
دیدگاه شما