اين گفته رئيس بانك ملي كشور در شوراي اداري شهرستان كبودراهنگ بود.
عبدالناصر همتي افزود: با توجه به اينكه بومي اين شهرستان هستم، به محض ورود متوجه شدم كه كبودراهنگ پيشرفت چنداني نداشته و اين نشاندهنده رغبت كم مردم و مسئولان اين شهرستان براي توسعه است. البته اميدوارم براساس مسئوليتي كه داريم و تا حدي كه مقررات و ضوابط اجازه دهد در خدمت مردم كبودراهنگ باشم.
به گفته وي، شرايط بانكها شرايط خوبي نيست و معوقات و مشكلات ناشي از تحريم به نحوي شده كه به اصطلاح دوران خشكسالي بانكهاست، ولي با اين حال اقتصاد وارد رونق شده و تورم نيز تا حدي كنترل شده است. همچنين 40 درصد رشد تسهيل بانكها به سرمايه در گردش افزايش يافته است.
با توجه به اينكه وام قرضالحسنه را بايد از منابع قرضالحسنه پرداخت كنيم، همتي گفت: متأسفانه مردم بيشتر تمايل به سپردهگذاري با سود دارند و كمتر كسي سپرده قرضالحسنه دارد، به طوري كه نسبت به سال گذشته منابع قرضالحسنه، كمتر شده است.
وي پرداخت وام ازدواج را جزو كارهاي اساسي اين مجموعه برشمرد و اينكه در بانك ملي براي همين منظور، رقم بسيار زيادي پرداخت شده و در حدود 350 هزار نفر در اين چند ماه اخير وام دريافت ميكنند و به 220 هزار نفر نيز وام ازدواج پرداخت شده است.
همتي همچنين اظهار كرد: ما بايد كاري انجام دهيم كه چهره شهر دگرگون شود و همه ما مسئوليتي داريم كه بايد به آن عمل كنيم و براي توسعه و پيشرفت شهرستان كبودراهنگ گام برداريم. البته بانك ملي نيز مشكلي از لحاظ تأمين مالي ندارد و براي توسعه كبودراهنگ اولويتهايي قرار ميدهيم و پيگيريهاي خوبي را انجام خواهيم داد و آمادگي كامل دارم كه هر كاري كه بتوانم براي توسعه كبودراهنگ انجام دهم و به اندازه کافی برای توسعه کبودراهنگ پول داریم هر چند از توسعه در سایر نقاط کشور نیز غافل نیستیم.
وي از نماينده مردم بهار و كبودراهنگ در مجلس شوراي اسلامي خواست كه مشكلات اين شهرستان را انتقال دهد تا بتواند پيگيريهاي خوبي داشته باشد؛ بنابراين با ايجاد رشد در برخي بخشهاي ديگر زمينهها نيز توسعه مييابند.
همتي از راهاندازي باجه جديد بانك ملي در گلتپه و شيرينسو گفت و اينكه اجازه ايجاد شعبه جديد نداريم، ولي امكان ارائه باجه در اين شهرها وجود دارد. البته مردم نيز بايد همكاري كنند و پولهاي خود را در باجهها سپردهگذاري كنند تا بتوانند فعال باشند.
يك اولويت براي كبودرهنگيها
بانك ملي يك ميليارد و 800 ميليون يورو ظرفيت توسعه ملي دارد كه ميتوانيم يكي از اولويتها را در شهرستان كبودراهنگ قرار دهيم؛ بنابراين بايد سرمايهگذاراني باشند كه بتوانند از اين ظرفيتها استفاده كنند و اين براي كبودراهنگ آغاز خوبي است تا در مدت يكسال آينده نتايج خوبي را شاهد باشيم و اميدواريم بتوانيم با احساس ديني كه به اين شهرستان داريم، شاهد رشد و شكوفايي كبودراهنگ در حوزهاي مختلف باشيم.
امام جمعه كبودراهنگ نيز ضمن انتقاد از برخي بانكها به دليل پرداخت نكردن به موقع تسهيلات به مردم اظهار داشت: متأسفانه برخي دولتها آمدهاند و رفتهاند، ولي هنوز برخي از مردم براي گرفتن وام خود، مشكل دارند و اين مهم ميتواند يكي از عواملي نبود رشد و پيشرفت شهرستان باشد؛ بنابراين مردم شهرستان از رئيس بانك ملي كشور كه بومي كبودراهنگ است، انتظار پيگيري اين مشكلات را دارند.
حجتالاسلام يوسف بيات ابراز اميدواري كرد با نگاه ويژه مسئولان و با تصميمگيريهاي درستي كه ميشود، شاهد حل مشكلات مردم در اين زمينه باشيم تا اين شهرستان به رشد اقتصادي دست يابد.
نماينده مردم بهار و كبودراهنگ در مجلس شوراي اسلامي در ادامه اين مراسم گفت: با نگاهي به گذشته اين شهر ميتوان پي برد كه كبودراهنگ نيازمند يك جهش است و از هر لحاظ بايد رشد و توسعه اقتصادي داشته باشد.
خوشبختانه اين شهرستان از لحاظ فرهنگي ديني و اعتقادات سرآمد استان است، ولي نسبت به تأسيس شهر كه بيش از 50 سال سابقه دارد، رشد بسيار كمتري داشته است.
به گفته محمدعلي پورمختار، نگاه مسئولان به اين شهرستان با توجه به ظرفيتهاي موجود در بخش صنايع بزرگ براي رشد و توسعه اقتصادي شهرستان و در بخش كشاورزي به عنوان پايلوت استان بايد ويژه باشد كه اميدواريم در آيندهاي نهچندان دور بتوانيم از اين ظرفيتها به خوبي بهره ببريم.
فرماندار كبودراهنگ، احسان قنبري هم از وضعيت بانكهاي شهرستان خبر داد و گفت: شهرستان 150 هزار نفري كبودراهنگ داراي 22 شعبه بانكهاي مختلف است كه 2 شعبه متعلق به بانك ملي است. وي از رئيس بانك ملي كشور خواست كه براي رفع نياز مردم شعبههايي در بخش شيرينسو و گلتپه داير شود.
قنبري با توجه به اينكه بزرگترين شهرك صنعتي استان، ويان است و اين شهرك، 72 واحد صنعتي دارد كه 40 تا 50 درصد ظرفيت شهرك خالي است، اظهار كرد: بايد در اين شهرك سرمايهگذاري و هدفگذاري خاصي در حوزه صنعت صورت گيرد؛ چراكه به دنبال آن توسعه و پيشرفت نيز حاصل خواهد شد.
وي با اشاره به اينكه بايد از ظرفيتهاي شهرستان براي توسعه و پيشرفت آن استفاده كرد، افزود: در رأس بانك ملي، فرد بومي شهرستان قرار دارد كه بايد از اين ظرفيت هم استفاده كنيم. البته ما هم خود را مقصر ميدانيم كه تاكنون نتوانستيم بهره كافي را از اين ظرفيتها ببريم اما اميدواريم بتوانيم از اين پس با همكاري وي، براي توسعه و پيشرفت شهرستان گامهاي بلندي برداريم.
*/*/**
---| حاشيهها|---
■ نماينده مردم بهار و كبودراهنگ در مجلس شوراي اسلامي در همان ابتدا با توجه به اينكه همتي هم كبودراهنگي است؛ به مزاح گفت: بنابراين ميتوانيم به زبان تركي جلسه را آغاز كنيم.
■ امامجمعه كبودراهنگ از برخي مسئولان بانكهاي اين شهرستان در خصوص پرداخت تسهيلات ابراز نارضايتي كرد.
■ رئیس سازمان صنعت و معدن و تجارت و رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به ظرفیتهای توسعهای شهرستان قول مساعد جلسه اختصاصی با مدیرعامل و معاونان وی برای بررسی ویژه طرحهای استان و بخصوص شهرستان کبودراهنگ را دریافت کردند.
■ نصرتا... طاقتياحسن، رئيس كانون كارآفرينان استان همدان با اشاره به اینکه دکتر همتی با اعلام اینکه ایشان آمادگی دارد تا از کارآفرینی و سرمایهگذاری در شهرستان کبودراهنگ به صورت ویژه حمایت کند اما منتظر طرحها و پروژههای بخش خصوصی و نظرات کارشناسی بخش دولتی خواهد ماند، توپ را به زمین کبودراهنگیها انداخت پس مسئولان و نمایندگان بخش خصوصی شهرستان خواست تا با مشاوره کانون کارآفرینی نسبت به ارائه طرحهای نیمه تمام و طرحهای جدید توجیهپذیر و منطبق با اولویتهای توسعهای شهرستان برای حمایت ویژه مدیر ملی کبودراهنگی ارائه نماید.
■ مدیرعامل بانک ملی ایران به همراه نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی، رئیس صنعت و معدن استان همدان، فرماندار شهرستان و سایر مسئولان استانی و شهرستانی با حضور در کارخانه فولاد ویان و استماع صحبتهای شفیعی سرمایهگذار این مجتمع عظیم از حمایت این بانک در پرداخت سرمایه در گردش این واحد تولیدی بزرگ استان خبر داد.
منبع: همدان پیام/
دیدگاه شما