به گزارش کورنگ، مدير مركز كنترل حوادث فوريتهاي پزشكي استان همدان در كارگروه سلامت شهرستان كبودراهنگ گفت: اين شهرستان به علت وسعت جغرافيايي و فاصله زماني زياد روستاها به مراكز فوريتهاي پزشكي، به 3 پايگاه امداد و نجات ديگر در روستاهاي كوهين، سهراهي سوباشي و آبمشكين، قهورد سفلی نياز دارد كه بهزودي اين مراكز نيز احداث خواهد شد.
معصومي افزود: بيش از 126 مورد مأموريت فوريتهاي پزشكي در شهرستان انجام شده كه 23 مورد آن مربوط به مركز شهري، 74 مورد امدادهاي جادهاي و 29 مورد مراكز بينشهري و مراكزي بوده است.
وي با اشاره به مشكلات اين مراكز گفت: بيشترين مشكل وجود مزاحمتهاي تلفني است كه بيش از 50 درصد تماسهاي برقرار شده به مزاحمتهاي تلفني ختم ميشود كه با توجه به كمبود نيروي انساني و زمان، اختلالات فراواني در كار ايجاد ميكنند كه فرهنگسازي رسانهها و آموزش ميتواند اين مشكل و معضل را تا حدود زيادي برطرف كند. همچنين كمبود نيروي انساني، نقص در ارتباطات راديويي، نبود آمبولانسهاي كافي، نبود امداد هوايي، آمبولانسهاي فرسوده و... از ديگر مشكلات است.
ورود بيش از 2 هزار دستگاه جديد به سيستم فوريتهاي پزشكي كشور، احداث پايگاههاي امداد و نجات در نقاط مختلف از جمله 3 نقطه شهرستان كبودراهنگ، آموزش بيش از 95 درصد از كاركنان اين مراكز در مقاطع تحصيلي بالا، آموزش همگاني و آمادگي كامل اين نهاد براي آموزش احياي قلبي ريوي به طور رايگان براي تمام نهادها و ارگانهاي متقاضي و بسياري از خدمات و امكانات ديگر از جمله برنامههاي اين مركز است.
معصومي با بيان اينكه شهرستان كبودراهنگ به 4 خط ارتباطي 115 به طور رايگان، احداث ساختمان پايگاه امداد و نجات غار عليصدر، شيرينسو و گلتپه كه براي هر كدام به 100 تا 140 ميليون تومان اعتبار نياز است، گفت: بهزودي اين اعتبار تأمين و احداث اين مراكز آغاز خواهد شد.
وي در پايان بيان كرد: كبودراهنگ نخستين شهرستان نمونه در استان در ارائه خدمات فوريتهاي پزشكي است و همچنين در بخش آموزش، بيش از 2 هزار و 198 نفر آموزش ديدهاند كه مقام دوم استان را نيز در امر آموزش به خود اختصاص دادهايم.
عظيميمجذوب- خبرنگار همدانپيام
دیدگاه شما