به گزارش کورنگ، خسرو سامری در کارگروه بخش کشاورزی همایش فرصتهای سرمایهگذاری با رویکرد اقتصاد مقاومتی اظهار كرد: با توجه به ظرفیتهای مناسب استان همدان در بخش کشاورزی و اقبال استان در برگزاری این همایش، آنچه حایز اهمیت است پرداختن به صنایع تبدیلی استان همدان است.
وي با اشاره به در اختیار گذاشتن تسهیلات بانکی از سوی صندوق توسعه ملی به منظور تقویت صنایع تبدیلی استان همدان بيان کرد: سرمایهگذاری سرمایهداران در این بخش و همیاری سازمان جهاد کشاورزی منجر به تولید بیشتر سرمایهگذاری، افزایش تولیدات صنایع تبدیلی و افزایش تولید ثروت برای همه احاد جامعه است.
رئیس خانه کشاورز استان همدان نیز گفت: انجمن علمی محصولات ارگانیک استان بزودی راهاندازی خواهد شد.
به گزارش مهر، ابوالقاسم سوزنچی ادامه داد: از همه کسانی که در زمینه محصولات ارگانیک تخصص و آگاهی لازم را دارند تقاضامندیم با همکاری اتاق بازرگانی در این حوزه ما را یاری دهند.
در ادامه فرماندار شهرستان کبودراهنگ نيز اظهار كرد: شهرستان کبودراهنگ به لحاظ وسعت بزرگترین شهرستان استان همدان با وسعت 4 هزار مترمربع است و حدود یکسوم گندم استان همدان در این شهرستان کشت و از سوی دولت خریداری میشود.
احسان قنبری افزود: همچنین شهرستان کبودراهنگ دومین تولید کننده سیب زمینی در استان همدان است و باید حرکتی در حوزه اقتصاد این شهرستان انجام شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان هم با بیان اینکه باید عرصه تولید کشاورزی را به فضای گلخانهای ببریم، گفت: همدان با تولید یک میلیون تن سیبزمینی از دارا بودن صنایع تبدیلی مرتبط با آن محروم است. علیرضا رنجبرضرابی اظهار کرد: یکی از فرصتهای سرمایهگذاری در بخش کشاروزی صنایع تبدیلی است به طوری که در حال حاضر ۳۱۲ واحد صنایع تبدیلی در استان وجود دارد که از سازمان صنعت، معدن و تجارت و جهادکشاورزی مجوز دریافت کردهاند.
دیدگاه شما