به گزارش کورنگ، حمیدرضا حاجی بابایی عضو سابق کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی و وزیر آموزش و پرورش دولت یازدهم در گفت و گو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا، با اشاره به سالروز حماسه ملی 9 دی اظهار داشت: این روز روز بصیرت ملی ایران است و ای کاش این ملت در کنار امام علی(ع) و امام حسین(ع) بودند تا آن اتفاقات و فتنه ها در تاریخ رخ نمی داد.
** فتنه سال 88 ، رشد پنهان عوامل حوادث سال 78 بود
وی افزود: در سال 78 نمونه ای از فتنه در کشور شکل گرفت و در آن روز عده ای فکر می کردند که جایگاه نظام و رهبری اقتدار لازم را ندارد و می خواستند که با ایجاد توطئه نظام را با چالش رو به رو کنند. اما حضور مردم و تدبیر رهبری آن فتنه را خنثی کرد. این موضوعات به صورت پنهان رشد کرد و بعد از سال 84 و در زمانی که روند کشور به سمت پیشرفت و اقتدار کشور رو به حرکت بود، استکبار جهانی ، عوامل داخلی آن ها و فتنه گران با طراحی خاص دست به ایجاد آشوب و توطئه زدند.
** جمع بندی فتنه گران این بود که اگر کاری نکنند، اقتدار ایران رو به افزایش خواهد رفت
این مقام مسئول در دولت دهم بیان داشت: در سال 88 جمع بندی دشمنان و فتنه گران این بود که اگر یک حماسه ملی شکل گیرد و آن هم در جهت خواست آنها نباشد، برای همیشه اقتدار نظام بر قله ای خواهد نشست که دیگر هیچ کسی نمیتواند جلوی پیشرفت، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی ایران را بگیرد و لذا دشمنان با همکاری عوامل داخلی هر چه داشتند به میدان مبارزه آوردند.
حاجی بابایی ادامه داد: تا ساعتی پس از حضور حداکثری مردم که حدود 85 درصد از واجدین شرایط بود و پیوند عمیق مردم و رهبری، جهان را در بهت و حیرت قرار داد. لذا برنامه ریزی کردند که هر چه دارند را به میدان بیاورند و حرف خود را بزنند و اگر این کار را نکنند دیگر قادر به برخورد و مقابله با نظام نخواهند بود.
وی با تاکید بر اینکه دشمن در هر صورتی میخواست تا بازی را برهم بزند، خاطرنشان کرد: فتنه گران ، کشورهای مرتجع منطقه، استکبار جهانی همه و همه به میدان آمدند تا اقتدار جمهوری اسلامی را زیر سوال ببرند. به عبارتی آن ها جنگ تمام عیار احزاب را به راه انداختند.
** فتنه گران اجازه رشد اقتصاد و افزایش سرمایه گذاری را ندادند
عضو سابق کمیسیون امنیت ملی مجلس تاکید کرد: اقتدار برای یک کشور زیرساخت امنیت و امنیت ملی زیر ساخت اقتصاد، فرهنگ، رفاه عمومی، اشتغال و در یک کلمه توسعه پایدار در کشور است. وقتی دریک کشور اقتدار باشد صاحبان سرمایه شرکت های خود را در آن کشور بنا میکنند و اشتغال ایجاد شده و در نتیجه اقتصاد و بازارها پویا و محرک میشود. بعد از انتخابات ما باید منتظر سرمایه گذاری شرکت های بزرگ در ایران و اقتصادی شگوفا میبودیم که متاسفانه فتنهگران و سران آن ها نیز به خوبی نسبت به این مسائل آگاهی داشتند و اجازه ندادند که چنین اتفاقاتی رخ دهد.
** اگر فتنه 88 به وجود نمیآمد تحریم های نفتی معنا پیدا نمیکرد
حاجی بابایی اضافه کرد: اگر آن حوادث در فتنه 88 به وجود نمیآمد، دیگر تحریم های نفتی و غیر نفتی معنا پیدا نمی کرد. وقتی فتنه رخ نمیداد امروز شورهای سعودی نمیتوانستند برای ایران شاخ و شانه بکشند و قیمت نفت را پایین بیاورد. فتنه درست در قله اقتدار همه بمب های خودش را منفجر کرد و رای صادقانه مردم را نادیده گرفت. من معتقدم که قبل از فتنه همه برای اقتدار نظام آمده بودند اما این تحرکات کشور را 8 ماه به آشوب و بلوا کشید.
** فتنه 88 اگر در آمریکا رخ می داد آن کشور را ساقط میکرد
این مقام مسئول در دولت دهم، با اشاره به اینکه در سال 88 جز فتنه گران همه پشت سر رهبری قرار گرفتند، گفت: اگر فتنه ای که در سال 88 در ایران اتفاق افتاد، در آمریکا شکل میگرفت آمریکا را ساقط می کرد. اما پیوند عمیق مردم و رهبری باعث شد تا کشور از این بحران نیز خارج شود و حتی برخی از خواص هم باور نمیکردند که چنین پیوندی وجود داشته باشد.
عضو سابق کمیسیون امنیت ملی مجلس بیان کرد: 9 دی حرکت عظیم مردم بود و قابل تصویر کشیدن نیست و تمام دوربین ها در برابر این حماسه کم آوردند وو هنوز هم به خوبی ابعاد مختلف این روز تبیین نشده است.
** نباید اجازه داد نطفه فتنه دیگری منعقد شود/ فتنه گران تحریم ها را برای ملت خریدند
حاجی بابایی با تاکید بر اینکه باید با تمام قدرت ابعاد فتنه و حماسه 9 دی را به خوبی تبیین کرد، اظهار داشت: این امر دو دلیل دارد. یکی اینکه در فتنه سال 88 ضررهای بزرگ حیثیتی، اقتصادی، امنیتی به مردم وارد شده است و دلیل دوم هم این است که دیگر نباید اجازه داد که حتی نطفه یک فتنه دیگر در کشور بسته شود. لذا نیاز است با تمام قوا این ظلم بزرگ را برای مردم و خواص تشریح و تبیین کنیم.
وی ابراز کرد: بسیاری از ضررهای اقتصادی را همین سران فتنه به وجود آوردند و تحریم ها را برای ملت همین فتنه گران به نوعی خریدار شدند. البته 9 دی توانست خیلی از زخم هایی که به مردم وارد شده بود را التیام بخشد اما اقتدار و قدرت و توان ما را در آن روز ها ضعیف کردند و در مجموع فشارها و ضررهای زیادی به ملت زدند.
** سران فتنه از مردم و رهبری عذرخواهی کنند/انکار لزوم عذرخواهی سران فتنه گناهی نابخشودنی است
وزیر دولت دهم، با بیان این سوال که در جایی که یک طرف رهبری و ملت ایستاده اند و در طرف دیگر فتنه گران، کدام گروه باید عقب نشیی کند، تاکید کرد: مسلما باطلی که مرتکب اشتباه شده و دل رهبری و مردم را آزرده باید عذرخواهی کنند. اگر ما منکر لزوم عذرخواهی سران فتنه باشیم به عبارتی گفته ایم که خدایی نکرده نظام اشتباه کرده و در واقع این مسئله یک گناه نابخشودنی و ظلم بزرگتر از فتنه سال 88 است.
انتهای پیام/
دیدگاه شما