به گزارش کورنگ، دکتر'مجید حمیدی'روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این روستا با دارا بودن یک هزار و 700 نفر جمعیت در سال های 91 و 92، سه مورد اهدای عضو را به خود اختصاص داده است.
وی اظهار کرد: خوشبختانه با تغییر نگرش افراد فرهنگ اهدای عضو در این روستا به خوبی جا افتاده است.
وی با بیان اینکه از ابتدای سال 91 تاکنون 13 مورد اهدای عضو در استان همدان انجام شده است گفت: متاسفانه فرهنگ اهدای عضو به دلایل مختلف هنوز در کشور جا نیافتاده است چرا که در ایران آمار مرگ مغزی بسیار بالا است در حالیکه میزان اهدای عضو در این کشور چندان زیاد نیست.
وی عنوان کرد: اهدای عضو امر نیکی است که در چند سال گذشته انسان های زیادی که از نارسایی اعضای بدنشان رنج می بردند را دوباره به زنده بودن و نفس کشیدن امیدوار کرده است.
وی با بیان اینکه رضایت خانواده های بیماران اولین و مهمترین شرط اهدای عضو است عنوان کرد: تفکر نادرست و ترس از حرف دیگران مبنی بر فروش اعضای بدن و انتظار معجزه از دیگر عوامل رضایت ندادن خانواده ها در اهدای عضو فرد بیمار است.
دکتر حمیدی گفت: در هر صورت رضایت خانواده برای اهدای عضو مهمتر از همه موارد است و رضایت گرفتن از خانواده هایی که بیمار آنها قبل از مرگ مغزی کارت اهدای عضو دریافت کرده است راحت تر از سایر افراد است.
وی ادامه داد: خانواده های این بیماران با سخاوت و بزرگواری خود و با اهدای اعضای بدن عزیزشان می توانند جان چندین بیمار نیازمند به اهدای عضو را نجات داده و از ثواب اخروی این کار نیز بهره بگیرند.
هرساله 25 درصد بیماران لیست انتظار دریافت اهدای عضو در کشور فوت می کنند این درحالی است که براساس بررسی های انجام گرفته 16 درصد مرگ و میرها در بخش های ICU بیمارستان ها را بیماران مرگ مغزی تشکیل می دهد که 50 درصد آن ها می تواند به اهدای عضو منجر شود.
انتهای پیام /
دیدگاه شما