تاریخ : 9. بهمن 1393 - 8:51   |   کد مطلب: 17778
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه توفیق هر جریانی مشروط به حضور و مشارکت مردم است، گفت: مردمی شدن اقتصاد راهکار شکست تحریم‌ها است که سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری نیز بر این نکته تاکید دارد.
مردمی شدن اقتصاد راهکار شکست تحریم‌ها/اقتصاد مقاومتی مطالبه عمومی شود

به گزارش کورنگ، دکتر علی لاریجانی امشب (چهارشنبه 8 بهمن) در مراسم دیدار مردمی با مردم شهرستان بهار با بیان اینکه برای بنده افتخاری است که امروز توفیق دیدار شما را دارم، افزود: شهر بهار به واسطه وجود شخصیتی مثل مرحوم بهاری عارف بزرگ و نماد تفکر بزرگ عرفانی، یک شهرستان ممتاز است، چرا که در همه حوزه‌های علمیه از مرحوم بهاری به‌عنوان یک چهره شاخص از نظر اخلاقی یاد می‌کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تشکر از نماینده مردم بهار و کبودراهنگ و سایر نمایندگان استان همدان در مجلس شورای اسلامی به منظور فراهم کردن برنامه سفر به همدان، ادامه داد: نماینده شهر شما چهره‌ای بسیار فعال و رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس است که در مجلس از وجود ایشان بهره می‌گیریم.

وی با یادآوری اینکه همدان استانی است که از مزیت‌های مختلفی برخوردار است، ادامه داد: کشور ما امروز نیازمند بهره‌گیری مناسب از این ظرفیت‌ها به منظور ایجاد رونق در تولید و توسعه همه‌جانبه است.

دکتر لاریجانی گفت: تا زمانی که جنگ را از حضور مردم جدا کرده بودیم، توفیق نداشتیم، به گونه‌ای که در سال‌های اول انقلاب به علت اینکه از حضور مردم در جبهه‌ها جلوگیری می‌شد، توفیق چندانی نداشتیم، اما به محض اینکه جریان حزب‌اللهی وارد صحنه سیاسی کشور شد، زمینه حضور مردم در جبهه‌ها فراهم و شرایط جنگ به طور کلی تغییر یافت و فتوحات متعددی حاصل شد، لذا اگر مردم وارد عرصه‌ای نشوند، در آن حوزه توفیق نمی‌یابیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در زمانی چنین ضعفی در حوزه اقتصاد وجود داشت و اقتصاد ما در اختیار بخش‌های دولتی و شرکت‌های بزرگ بود، ادامه داد: توفیق هر جریانی به واسطه مردمی بودن آن است که در سال‌های اخیر رهبری معظم انقلاب فضای حضور مردم در صحنه اقتصادی را ایجاد کردند و نکته‌ای که باید توجه داشت این است که رسانه‌ها باید در زمینه تبیین اقتصاد مقاومتی بیشتر تلاش کنند.

وی با بیان اینکه در شرایط تحریم قرار داریم و مشکلات بسیاری پیش‌رو است، گفت: موضوع افت قیمت نفت یک شیطنت برای وارد کردن فشار بیشتر به ایران است که البته ما از نظر اقتصادی آسیب می‌بینیم، بنابراین با اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی کشور می‌تواند روی پای خود بایستد که در همین راستا دولت و مجلس این سیاست‌ها را به صورت حداکثری دنبال می‌کنند تا در یک مسیر صحیح این سیاست‌ها محقق شود، اما باید اقتصاد مقاومتی یک جنبه عمومی پیدا کند و به یک مطالبه تبدیل شود.

دکتر لاریجانی با اشاره به اینکه در بخش‌هایی که ظرفیت تولیدی دارند، باید تحرک ایجاد شود، افزود: لازم است متناسب با این ظرفیت‌ها، سرمایه‌گذاری‌های لازم صورت گیرد. به عنوان مثال در شهر شما چنین ظرفیت‌هایی وجود دارد که به ایجاد اشتغال و رونق تولید کمک می‌کند.

رئیس قوه مقننه کشورمان تاکید کرد: در بودجه سال آینده و برنامه ششم توسعه، تلاش ما این است که محور تولید و اقتصاد مردمی را دنبال کنیم و ارائه تسهیلات بانکی یکی از ابزارهای مربوط به این کار است تا جوانان کارآفرین بتوانند به موفقیت‌های بیشتری دست یابند.

وی درخصوص مشکل کم‌آبی توضیح داد: اصلاح روش‌های آبیاری از برنامه‌هایی است که در زمینه کنترل بحران آب در حال پیگیری است، ما قبول داریم که بدون مشکل نیستیم، اما منابع محدود است و باید به اولویت‌ها توجه کرد، اما سمت‌گیری ما این است که موتور اقتصادی کشور، یعنی بخش تولیدی را فعالتر کنیم که در این راستا به تعامل و همکاری نزدیک مردم نیازمندیم.

دکتر لاریجانی با انتقاد از اینکه بخش اعظم منابع کشور صرف بودجه‌های جاری می‌شود، ادامه داد: باید بار بودجه‌های جاری را کاهش داد تا بتوانیم برای آبادانی کشور گام‌های بهتری برداریم، لذا هر چه ادارات کوچکتر شوند، زمینه لازم برای کوچک‌سازی دولت و کاهش هزینه‌های جاری فراهم می‌شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: به‌عنوان مثال در سال جاری بودجه عمرانی ما 30 هزار میلیارد تومان است در حالی که بودجه جاری دولت 150 هزار میلیارد تومان بوده و این نحوه اداره کشور صحیح نیست.

وی تاکید کرد: سیاست دولت باید به سمت کوچک‌ کردن بخش دولتی و گسترده‌ کردن کار در حوزه خصوصی‌ و گسترش تولید باشد./ خانه ملت

پایان پیام/

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت