به گزارش کورنگ، روح الله زال پور گفت: در سالهای گذشته 30 گونه پرنده میهمان به تالاب شیرین سو مهاجرت می کردند که امسال این تعداد به 20 گونه کاهش یافته است.
وی بیان کرد: بیشتر از سه هزار قطعه پرنده مهاجر نظیر حواصیل، چنگر، آبچیلک، اگرت و چوپا هم اینک در تالاب شیرین سو حضور دارند که آنها نیز با نزدیک شدن به فصل تابستان مهاجرت خود از این تالاب را آغاز می کنند.
زال پور افزود: با آغاز فصل بهار و رویش گل های بهاری و خنک شدن هوا، مهاجرت پرندگان از استوا به سمت قطب شمال آغاز می شود.
وی افزود: پرندگان آبزی و کنارآبزی در مسیر سفر با حضور در سدها، تالابها و رودخانه های فصلی مدتی را در این محل ها می گذرانند سپس مسیر خود به سمت مناطق خنک تر در شمال کشور و منطقه سیبری را ادامه می دهند.
روح الله زال پور اظهار داشت: تالاب بکر و زیبای شیرین سو هر سال از بیستم فروردین تا اوایل خرداد ماه میزبان گونه های مختلف پرندگان مهاجر آبزی و کنارآبزی است.
وی بیان کرد: امسال با توجه به کاهش بارندگی و گرم شدن هوا، پرندگان مهاجر یک هفته تا 10 روز زودتر از سالهای گذشته تالاب شیرین سو را ترک کردند.
سرپرست اداره حفاظت محیط زیست کبودراهنگ افزود: مرغابی سرسبز و غاز وحشی هم اینک تالاب شیرین سو را ترک کردند و شمار گونه های همچون کاکایی، پرستو دریایی و مرغ دریایی نسبت به دو هفته گذشته کمتر شده است.
وی ضمن درخواست از شهروندان برای کمک به محیط بانان جهت احیای مجدد تالاب شیرین سو گفت: اهالی مردم شریف شهر شیرین سو باید علاوه بر مهیا کردن این تالاب برای پذیرش گونه های مختلف و کمیاب پرندگان مهاجر زمینه تبدیل شدن این منطقه را به یک مجموعه گردشگری و تفریحی فراهم کنند.
انتهای پیام/ب
دیدگاه شما