به گزارش کورنگ به نقل از پایگاه خبری شهدای ایران؛ زمان انتشار بیانیه لوزان را همگی به یاد دارند که در هیاهوی نظرات مثبت و منفی و دیدگاه های کارشناسی که عمدتا با تصمیمات تیم مذاکره کننده همخوانی نداشت؛ بیانیه ای صادر شد که به ادعای اکثر کارشناسان بین الملل ضمانت اجرایی بر تعهدات غربی ها و در رأس آن امریکایی ها وجود نداشت و از طرفی امتیازاتی که از ایران گرفته می شد بیش از حد انتظار و خارج از خطوط قرمز معین شده بود.
اما در همان دقایق ابتدایی صدور بیانیه لوزان حسن روحانی رئیس جمهور با جمع کردن کابینه در ساختمان ریاست جمهوری و نمایش زنده تلویزیونی واژه ای به کار برد که خود منجر به حضور خیابانی مردم تا پاسی از شب گردید. روحانی پیروزی تیم هسته ای را در لوزان به مردم تبریک گفت و مردم فارغ از توجه به اینکه اصلا بیانیه و توافق نامه چه تفاوتی با هم دارند و محتوای این بیانیه به نفعشان است یا ضررشان بر اساس گفته رئیس جمهور به خیابان آمده و جشن گرفتند و هزاران رفتار زننده و دور از شان ایرانی مسلمان را از خود نشان دادند.
رهبر معظم انقلاب در این میان با هوشیاری هر گونه تبریک و تسلیتی را برای مرقومه لوزان کنار زده و اعلام کردند وقتی تعهدی در کار نیست و توافقی انجام نشده است و چیزی مشخص نیست پس نه تبریک می گوییم نه ...
حال در ساعت های پایانی مذاکرات هسته ای ایران با 5+1 و با توجه به اینکه شنیده ها، حدس ها و گمان ها همگی دال بر نزدیک بودن کشورها به امضای توافق نامه نهایی است؛ موضوعی در شبکه های اجتماعی به صورت گسترده پخش می شود و آن برگزاری جشن هسته ای در عید فطر است.
این خبر حتی به گونه ای توسط صادق زیباکلام نیز عنوان شده تا جایی که وی شب های قدر را زمان امضای توافق و عید فطر را زمان جشن پیروی خوانده است.
وزارت کشور نیز روز گذشته اعلام کرده است هنوز هیچ ارگانی برای برگزاری جشن خیابانی درخواستی نداده است و فعلا جشنی اعلام نشده است.
در این میان آنچه بیش از همه روشن است این بوده که گروهی از داخل دولت در لحظاتی که تیم مذاکره کننده هم اعلام کرده است هنوز توافقی امضا نشده است و بعد از امضا مشخص نیست آیا توافق حقوق حقه مردم را حفظ کرده و خطوط قرمز را زیر پا نگذاشته است و علاوه بر این هنوز در مجلس شورای اسلامی مطرح نشده تا به تصویب برسد اقدام به برگزاری و تدارک برگزاری جشن خیابانی می کنند تا افکار عمومی را از توجه به محتوای توافق احتمالی به خوشی کاذب در خیابان و برگزاری جشن، منحرف کرده تا فضای کشور را تحت الشعاع قرار دهند.
بدون شک برگزاری هر جشنی به خصوص جشن هسته ای زمانی محلی از اعراب خواهد داشت که تیم هسته ای کشور با دستی پر، توافقی را به امضا رسانده و به کشور بازگردند که آن توافق با خط قرمز روشن شده رهبر معظم انقلاب همخوانی داشته و به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد و قطعا شهد شیرینی این توافق که لازمه درک و فهمیدن صحت آن گذشت اندکی زمان است از خوشی موقتی و یک شبه توافقی که محتوایش خواسته ملت نیست در کنار خانواده شهدای هسته ای بیشتر است.
دیدگاه شما