به گزارش کورنگ ، ظهر امروز چهارمین دوره المپیاد آماده استان با حضور مدیر عامل جمعیت هلال احمر، هادی غروی امدادگر نمونه کشوری و جهانی، معاون سلامت و تربیت بدنی آموزش و پرورش، معاون دانشگاه علمی ـ کاربردی، نماینده پلیس راهور و جمعی از روسای ادارات و کارشناسان جمعیت هلال احمر استان و اداره کل آموزش و پرورش برگزار شد.
مدیرعامل هلال احمر استان همدان با اشاره به شور و نشاط اعضای دادرس در این المپیاد، اظهار کرد: رسیدن به هدف خلاقیت و شور و نشاط میخواهد که همه شما دادرسان هلال احمر از این شور و نشاط برخوردار هستید.
بهروز کارخانهای با بیان اینکه کار هلال احمر ترویج بشردوستی است، گفت: دادرسان باید به عنوان عضوی از خانواده بزرگ هلال احمر همیشه به دنبال ترقی و رشد باشند.
وی افزود: هیچ مانعی برای ترقی انسان وجود ندارد؛ فقط باید در این مسیر خلاقیت ذهنی خود را ارزیابی کرده و از آن بهینه استفاده کرد.
معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان همدان نیز بیان کرد: طرح ملی دادرس یک حرکت عظیم است و 60 هزار نفر از 230 هزار دانشآموز استان دوره دادرس را گذرانده و به افتخار امدادگری نائل شدهاند.
عبدالله جعفری ادامه داد: انتظار میرود آمار امدادگران دانشآموز با حضور در دوره دادرسی به سرعت افزایش یابد و روزی برسد که تمام دانشآموزان عضوی از خانواده هلال احمر شوند.
وی از معلمی و امدادگری به عنوان شغل انبیاء یاد کرد و افزود: زندهیاد محمد عرفانیان که حین انجام مأموریت به دیدار حق شتافت یک شهید با نام نیک و ماندگار بود که شاغل به این دو شغل و به معنای واقعی کلمه یک شهید بشردوست بود.
رئیس اداره آموزش و ترافیک پلیس راهور استان همدان نیز از اعضای دادرس دانشآموز را انجام دهنده کارهای عظیم دانست و تصریح کرد: برای انجام کارهای بزرگ لزومی به سن بالا نیست و دانشآموزان با سن کم مسئولیهای عظیمی را در این جامعه پذیرفتهاند که بزرگ و ماندگار است.
جواد حسینی با اشاره به آیه 32 سوره مبارکه مائده یادآور شد: اعضای تیمهای دادرس با بالا بردن سطح علم و سواد خود در راستای نجات جان انسانها از نامآوران جامعه باشند.
وی دانشآموزان را به عنوان آسیبپذیرترین گروه در تصادفات برشمرد و بیان کرد: نوجوانان به علت عدم رعایت مقررات عابرپیاده و عدم استفاده از محلهای خط کشی شده در عبور از خیابانها سهم بیشتری از تصادفات شهری را به خود اختصاص میدهند.
رئیس اداره آموزش و ترافیک پلیس راهور استان همدان گفت: دادرسان باید در حوزه ترافیک به کمک پلیس راهور بیایند و با رعایت قانون و مقررات راهنمایی و رانندگی سایر افراد را هم به رعایت قانون تشویق کنند.
هادی غروی امدادگر نمونه جهانی نیز در خصوص لزوم یادگیری آموزش امداد و کمکهای اولیه در خانوادهها و مدارس توضیحاتی را ارائه کرد و از دادرسان خواست به طور کامل کمکهای اولیه را فرابگیرند تا بتوانند به دیگران کمک کنند و در جامعه مفید واقع شوند.
گفتنی است در پایان با اهدای لوح از شهرستان نهاوند به دلیل کسب مقام اول و شهرستانهای تویسرکان و همدان به خاطر کسب مقام دوم و سوم تقدیر شد و شهرستان ملایر نیز به عنوان بااخلاقترین تیم این مسابقات انتخاب شد.
انتهای پیام/
منبع/فارس
دیدگاه شما